WO Master

Fiscaal recht: Nederlands belastingrecht

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de mastertrack Nederlands belastingrecht ligt de grootste nadruk op de fiscale verplichtingen van Nederlandse particulieren en het MKB.

Is een social influencer belasting verschuldigd en zo ja hoeveel? In hoeverre verandert de fiscale behandeling als de onderneming internationaal gaat werken? En wat zijn de fiscale gevolgen van sleutelmomenten in het privéleven van een ondernemer, zoals een huwelijk, een scheiding of een emigratie? Is de kwalificatie als ondernemer voor de inkomstenbelasting hetzelfde als voor de omzetbelasting? In de mastertrack Nederlands belastingrecht leer je antwoorden vinden op fiscale vraagstukken met betrekking tot het belastingrecht voor de ondernemer en zijn onderneming. Ondernemerschap. Rondom dit centrale thema is de mastertrack Nederlands belastingrecht opgebouwd. Met een brede opleidingsfocus leer je wat belastingen betekenen voor ondernemers en hun ondernemingen. Het is de ideale opleiding voor functies in de Nederlandse belastingpraktijk.

Diploma

LLM

Kosten

2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fiscaal recht: Nederlands belastingrecht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam