WO Master

Fiscale economie

Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
12 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De eenjarige master Fiscale economie biedt een geïntegreerde combinatie van fiscaal-rechtelijke én fiscaal-economische vakken, die je opleidt tot een allround fiscalist.

Het zwaartepunt van de opleiding ligt bij het bestuderen van belastingrecht vanuit een economisch perspectief. De opleiding bewerkstelligt dit door het bieden van kennis en inzicht gericht op zowel de nationale als de internationale economische situatie en opvattingen.

Het masterprogramma is niet specifiek ingericht voor deeltijdstudenten. Deeltijdstudenten kunnen de master Fiscale economie uiteraard in hun eigen tempo volgen. Bovendien worden colleges veelal ook in de avonduren gegeven.

De master Fiscale economie aan de UvA bestaat uit zowel fiscaal-juridische als economische vakken. Dit betekent dat je zowel college volgt aan de rechtenfaculteit in de Oudemanhuispoort, als aan de economische faculteit op het Roeterseiland. Door veel studenten wordt dit als een erg leuke afwisseling ervaren. Het past bovendien bij het karakter van de studie Fiscale economie die zich begeeft op het grensvlak van de economische en fiscaal-juridische wetenschap.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fiscale economie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam