Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Occupational Health / Opleiding voor Arboconsultants

Universiteit van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
WO Master
Deeltijd

Over deze opleiding

De Master of Occupational Health is een postinitiële masteropleiding op wetenschappelijk niveau, bedoeld voor ambitieuze professionals die hun impact willen vergroten.

U werkt voor een arbeidsorganisatie, zoals (aankomende) adviseurs, projectleiders, beleidsmedewerkers en andere professionals die werken in het brede veld van arbeid en gezondheid. U heeft een afgeronde WO master of een professionele master (HBO+ of academisch werk- en denkniveau) en een aantal jaren werkervaring. In uw afgeronde initiële opleiding hebt u al kennis gemaakt met wetenschappelijk onderzoek.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
CPEC1IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased600TOEFLcomputerbased250TOEFLinternetbased100

Diploma

Item

Evenementen

11/9/2019 Open dag
Tijdens de UvA Masterdag presenteren bijna alle masteropleidingen zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs.

4/9/2020 Open dag
Weet jij al welke minor je wilt gaan doen? Begin op tijd met je te oriënteren. Op de UvA Minormarkt zijn vrijwel alle minors vertegenwoordigd. Je ontmoet er de mensen achter de minors, kunt al je vragen stellen en ontdekt zo welke minor bij je past.

Universiteit van Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...


Lees meer over Universiteit van Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Occupational Health / Opleiding voor Arboconsultants en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit van Amsterdam

Universiteit van Amsterdam

Spui 21
1012 WX Amsterdam


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Occupational Health / Opleiding voor Arboconsultants? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's