WO Bachelor

Russische en Slavische studies

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In de bachelor Russische en Slavische studies word je een expert op het gebied van de taal, cultuur en maatschappij van Oost-Europa. Hierna ben je breed inzetbaar op de internationale arbeidsmarkt.

De bachelor Russische en Slavische studies is uniek in Nederland. Alleen aan de UvA kun je behalve Russisch ook Pools, Servisch/Kroatisch of Tsjechisch als hoofdtaal kiezen. Naast die taal bestudeer je ook de literatuur, kunst, politiek en media van Rusland en Oost-Europa. Je studeert in het centrum van Amsterdam en gaat je op studiestage naar een stad in het land van je hoofdtaal, bijvoorbeeld Sint Petersburg, Zagreb, Krakau of Praag.
De opleiding heeft een sterk internationaal netwerk. We werken nauw samen met de universiteiten van Sint Petersburg, Praag, Warschau en Zagreb, maar ook met ambassades, Clingendael, het Letterenfonds, ministeries, NRC Handelsblad, NIOD en het Nederlands Instituut in Petersburg.
Met een bachelor Russische en Slavische studies ben je interessant voor werkgevers in tal van sectoren. We besteden veel aandacht aan voorbereiding op de arbeidsmarkt en onze afgestudeerden werken voor bijvoorbeeld de Volkskrant, Parool, ministeries, uitgeverijen en de Europese Unie.

Diploma

BA

Kosten

2019 instellingstarief7600 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Russische en Slavische studies en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit van Amsterdam
Spui 21
1012 WX Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...

Lees meer over Universiteit van Amsterdam