Schakelprogramma Accountancy & Control

Universiteit van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
12 uur
   
Cursussen & Trainingen

Over deze opleiding

De Amsterdam Business School biedt bepaalde HBO en WO studenten een schakelprogramma in Accountancy & Control aan. Na afronding ben je direct toelaatbaar tot de master.

Indien jouw huidige HBO of WO Bachelor opleiding niet voldoet aan de toelatingseisen voor de Masteropleiding Accountancy and Control kan je na het behalen van voorbereidende vakken alsnog in de Master instromen. Voor WO Bachelor studenten wordt een individueel deficiëntie-advies samengesteld, voor HBO studenten is een aantal standaard deficiënte pakketten samengesteld.

De standaardpakketten voor HBO studenten bestaan uit 20 of 30 EC. In sommige gevallen worden er ook nog extra vakken gevraagd naast de standaardpakketten. Nadat alle vakken uit het deficiëntie-pakket met succes zijn afgerond, krijgt de student geen diploma of certificaat, maar wel directe toelating tot de Master Accountancy and Control aan de UvA.

Diploma

MSc

Universiteit van Amsterdam

Faculteiten Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA), vroeger genaamd de Gemeente Universiteit (GU), is één van de twee universiteiten die zich in Amsterdam bevindt. De UvA bestaat sinds 1632 als het Athenaeum Illustre - de illustere school - die gevestigd was in...


Lees meer over Universiteit van Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Schakelprogramma Accountancy & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit van Amsterdam

Universiteit van Amsterdam

Spui 21
1012 WX Amsterdam


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Schakelprogramma Accountancy & Control? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's