Cursussen & Trainingen

MBSR Mindfulness opleiding

UNLP, In Amsterdam
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

MBSR Mindfulness opleiding - UNLPGedachten, oordelen en emoties zijn vaak de veroorzakers van lichamelijke en geestelijke pijn. Met de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reducation (MBSR) opleiding van UNLP leer jij hoe de menselijke geest werkt. Je wordt je bewust van onbewuste denkpatronen.

Over Mindfulness

We laten ons allemaal wel eens meeslepen door onze eigen verhalen. Hierin staat het verleden en de toekomst centraal. Dit veroorzaakt soms allerlei psychologische klachten zoals bijvoorbeeld angst, ongelukkigheid en stress. Mindfulness gaat over het bewust worden van deze patronen. Je leert de vaardigheid om aanwezig te zijn in het hier en nu. Hierdoor creëer je meer vrijheid in je denken, doen en voelen.

Wat leer je met deze training?

Deze praktische training leert je stap voor stap om mindfulness te ervaren en toe te passen in het dagelijkse leven. De MBSR training leert je gebruik te maken van je innerlijke hulpbronnen en helpt je op weg naar een punt van diepe rust in jezelf. Stressvermindering begint met het bewust worden van wat er op lichamelijk, cognitief en emotioneel niveau in jezelf afspeelt. Je zult inzicht krijgen in je automatische patronen en creëert ruimte om oude en ongewenste patronen te doorbreken. Het eindresultaat is dat je meer evenwicht ervaart in hoe je denkt, wat je doet en hoe je je voelt.

Toelatingseisen

Iedereen kan deze 8-weekse training volgen ongeacht je leeftijd of ervaring, en of je klachten hebt of niet.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBSR Mindfulness opleiding en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
UNLP
UNLP
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Volg een NLP-opleiding bij UNLP!

UNLP is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling en richt zich op verschillende professionele opleidingen en niveaus. Je kunt bij de UNLP terecht voor langlopende opleidingstrajecten, maar ook voor intensieve opleidingsweken en korte workshops. Ook kun je bedrijfstrainingen volgen...

Lees meer over UNLP