Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

NLP Master Coach

UNLP
Samenvatting
Amsterdam, Rotterdam
20 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd
Neem contact op met UNLP

Over deze opleiding

NLP Master Coach - UNLP

NLP Master Coach - UNLP

Deze unieke gecertificeerde NLP Master Coach opleiding met Vincent van der Burg en Marcel Meijlink stelt je in staat om de hoogst mogelijke resultaten met cliënten te bereiken. Het is de hoogst beschikbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP-coaching. En als zodanig geaccrediteerd door de NVNLP, ABNLP, VIV Nederland alswel de NOBCO. In de opleiding leer je de effectieve NLP processen waarmee je cliënten kan helpen een verschil in hun leven te maken.

Dit is niet een reguliere opleiding. Deze opleiding is alleen toegankelijk voor NLP Master Practitioners die excellente coaches willen worden en excellente resultaten willen bereiken met hun cliënten. Ben je al werkzaam als coach dan zul je met nieuwe technieken en inzichten je vaardigheden tot een hoger niveau brengen. Voor deze opleiding dien je tenminste je NLP Practitioner bij UNLP gevolgd te hebben.

NLP en coaching

Het vak van Coach is de afgelopen jaren enorm aan populariteit toegenomen. Ook in de toekomst zal de vraag naar deskundige en effectieve coaches alleen maar stijgen. Een NLP Master Coach heeft de meest geavanceerde NLP technieken en vaardigheden tot zijn beschikking om de client te helpen gewenste veranderingen door te voeren.

Voor wie is de opleiding NLP Master Coach?

Deze Post Master-opleiding is met name bedoeld voor een ieder die mensen aanstuurt of begeleidt of dit wil bij zichzelf gaan ontwikkelen. Dit kan zowel in één op één-situaties in groepen/relaties, zowel gericht op persoonlijke ontwikkeling alswel professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan trainers, coaches, managers, leidinggevenden, zorgverleners, counsellers, fysiotherapeuten, docenten en consultants. Daarnaast kan de opleiding gevolgd worden voor een ieder die zich verder wil verdiepen in zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

Diploma

Diplomering NLP Master Coach

Wanneer de toetsing succesvol is afgelegd ontvang je per module een deelcertificaat. Tevens ontvang je, bij het behalen van alle modules, het certificaat tot NLP Master Coach van de American Board of NLP (ABNLP).

Accreditaties

Bij UNLP volg je NLP-opleidingen van de hoogste kwaliteit. Het UNLP vindt het belangrijk dat de opleidingen worden erkend door professionele beroepsorganisaties.

BATC: erkende NLP opleiding

Onlangs heeft de BATC de NLP-opleidingen van het UNLP erkend. De BATC is een beroepsorganisatie die als missie heeft om een betere balans te creëren tussen de reguliere gezondheidszorg en de natuurgerichte gezondheidszorg. Het bijzondere van de BATC is dat zij staan voor de kwaliteit van hun leden. Als je je als therapeut of coach aansluit bij de BATC kun je ervan uitgaan dat je een solide achtergrond hebt.

Overige accreditaties:

NOBCO, ABNLP, NVNLP

Toelatingseisen

Toelating tot de NLP Master Coach opleiding van UNLP

Voor het volgen van de internationaal gecertificeerde NLP Master Coach-opleiding bij UNLP gelden de volgende voorwaarden:

  • Je hebt met goed gevolg een gecertificeerde NLP Practitioner bij UNLP afgerond (Wanneer u bij een ander instituut een NLP Practitioner heeft gevolgd, zal gevraagd worden om alsnog een UNLP Practitioner te volgen)
  • Je hebt met goed gevolg de NLP Master Practitioner opleiding afgerond
  • Je bent nieuwsgierig en je wilt leren, kortom: je staat open voor verandering.
  • Je hebt interesse in NLP en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces.
  • Je wilt je verder ontwikkelen tot Master Coach (of deelaspecten toepassen in je beroepsveld) en de inzichten en vaardigheden verkrijgen die je daarbij kunt toepassen.
  • Je hebt een MBO/HBO denkniveau, een speciale vooropleiding is geen vereiste.
  • Een motivatiegesprek met een van de trainers

Kosten

Prijsspecificatie NLP Master Coach opleiding

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

UNLP

Volg een NLP-opleiding bij UNLP!

UNLP is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling en richt zich op verschillende professionele opleidingen en niveaus. Je kunt bij de UNLP terecht voor langlopende opleidingstrajecten, maar ook voor intensieve opleidingsweken en korte workshops. Ook kun je bedrijfstrainingen volgen...


Lees meer over UNLP

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in NLP Master Coach en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens UNLP

UNLP

UNLP
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.unlp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over NLP Master Coach? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
Wat studenten zeggen over UNLP

Lees hier een aantal inspirerende testimonials van studenten van UNLP.

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's