Cursussen & Trainingen

TimeLine Therapy Practitioner

UNLP, In Amsterdam
Tijdsduur
4 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
4 dagen
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Timeline Therapy workshop

TimeLine Therapy Practitioner

NLP Time Line Therapy wordt sinds 1986 ingezet als een unieke en uitermate krachtige methode voor het creeren van snelle verandering, gericht op beperkende overtuigingen, ongewenste emoties en disfunctionele gedragingen. In de beginjaren vooral gebruikt door professionele beroepsuitoefenaars zoals psychiaters, psychologen, coaches en counselors, tegenwoordig ook voor individuele groei en ontwikkeling.

Wat is een tijdlijn?

Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Blijvende verandering vindt altijd plaats op onbewust niveau. Beslissingen, overtuigingen of angsten die we hebben in het hier en nu zijn gebaseerd op de onbewuste associaties uit het verleden. De technieken van Time Line Therapy stellen je in staat om op het niveau van het onderbewuste te werken, de negatieve invloed van het verleden los te laten en je gemoedstoestand, gedachten en gedrag te “herprogrammeren”.  Hierbij wordt het verleden uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan de gebeurtenis. Het resultaat is meer keuzevrijheid in je denken, doen en voelen en authenticiteit in wie je bent.

Zoek de emotionele belans in je leven

In de gecertificeerde 4-daagse Time Line Therapy workshop leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in je leven te krijgen. Time Line Therapy richt zicht vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten. De combinatie van NLP en Time Line Therapy is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.

Diploma

Indien je het TimeLine Therapy examen voldoende hebt afgelegd, kun je worden ingeschreven in het register van de TimeLine Association en ontvang je het internationaal erkende certificaat.

Kosten

Deelnemersbijdrage: € 995,- Inclusief certificering, syllabus, koffie en thee, gespreide betaling mogelijk.

Vroegboekkorting:

Bij vroege inschrijving is er een vroegboekkorting beschikbaar.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in TimeLine Therapy Practitioner en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
UNLP
UNLP
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Volg een NLP-opleiding bij UNLP!

UNLP is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling en richt zich op verschillende professionele opleidingen en niveaus. Je kunt bij de UNLP terecht voor langlopende opleidingstrajecten, maar ook voor intensieve opleidingsweken en korte workshops. Ook kun je bedrijfstrainingen volgen...

Lees meer over UNLP