Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

TimeLine Therapy Practitioner

UNLP
Samenvatting
Amsterdam
4 dagen
   
Cursussen & Trainingen
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Timeline Therapy workshop

TimeLine Therapy Practitioner

NLP Time Line Therapy wordt sinds 1986 ingezet als een unieke en uitermate krachtige methode voor het creeren van snelle verandering, gericht op beperkende overtuigingen, ongewenste emoties en disfunctionele gedragingen. In de beginjaren vooral gebruikt door professionele beroepsuitoefenaars zoals psychiaters, psychologen, coaches en counselors, tegenwoordig ook voor individuele groei en ontwikkeling.

Wat is een tijdlijn?

Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Blijvende verandering vindt altijd plaats op onbewust niveau. Beslissingen, overtuigingen of angsten die we hebben in het hier en nu zijn gebaseerd op de onbewuste associaties uit het verleden. De technieken van Time Line Therapy stellen je in staat om op het niveau van het onderbewuste te werken, de negatieve invloed van het verleden los te laten en je gemoedstoestand, gedachten en gedrag te “herprogrammeren”.  Hierbij wordt het verleden uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan de gebeurtenis. Het resultaat is meer keuzevrijheid in je denken, doen en voelen en authenticiteit in wie je bent.

Zoek de emotionele belans in je leven

In de gecertificeerde 4-daagse Time Line Therapy workshop leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in je leven te krijgen. Time Line Therapy richt zicht vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten. De combinatie van NLP en Time Line Therapy is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.

Diploma

Indien je het TimeLine Therapy examen voldoende hebt afgelegd, kun je worden ingeschreven in het register van de TimeLine Association en ontvang je het internationaal erkende certificaat.

Kosten

Deelnemersbijdrage: € 995,- Inclusief certificering, syllabus, koffie en thee, gespreide betaling mogelijk.

Vroegboekkorting:

Bij vroege inschrijving is er een vroegboekkorting beschikbaar.

UNLP

Volg een NLP-opleiding bij UNLP!

UNLP is een NLP-opleidingsinstituut voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling en richt zich op verschillende professionele opleidingen en niveaus. Je kunt bij de UNLP terecht voor langlopende opleidingstrajecten, maar ook voor intensieve opleidingsweken en korte workshops. Ook kun je bedrijfstrainingen volgen...


Lees meer over UNLP

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in TimeLine Therapy Practitioner en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens UNLP

UNLP

UNLP
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.unlp.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over TimeLine Therapy Practitioner? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
Wat studenten zeggen over UNLP

Lees hier een aantal inspirerende testimonials van studenten van UNLP.

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's