Chemische Technologie

Van Hall Larenstein
Samenvatting
Leeuwarden
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Een plastic tasje dat simpelweg oplost na gebruik? En dan ook nog eens gemaakt van afvalwater. Water winnen uit de lucht in een woestijn? Zonder Chemische Technologie zou dit science fiction zijn.

Wat denk je van zonnepanelen die ook waterstof kunnen produceren als er geen elektriciteit nodig is? Zomaar een paar voorbeelden. In dit werk is geen dag hetzelfde! Zo kun je in je studie ook alle kanten op. Je zit hier altijd goed, of je nu je handen vies wil maken in een fabriek of laboratorium, of liever slimme software data bewerkt van achter je computer. In alle gevallen word je met open armen ontvangen door de arbeidsmarkt. Wát een werk is er te doen! Bij Chemische Technologie leren we je een goede basis op het gebied van toegepaste natuurkunde en scheikunde. Zo kun je combinaties en oplossingen bedenken voor je klanten. Naast de bèta vakken komen thema's als duurzaamheid en communicatie aan de orde.

Diploma

BSc

Kosten

2020 instellingstarief9000 EUR2020 niet-EU/EER studenten9000 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...


Lees meer over Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Chemische Technologie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Chemische Technologie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's