Land- en Watermanagement

Van Hall Larenstein
Samenvatting
Velp
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De ene keer staan de straten in je wijk blank, de andere keer liggen de akkers droog. Klimaatverandering veroorzaakt steeds meer uitdagingen in de watersector.

Hier zijn veel praktische en innovatieve professionals nodig, die willen zoeken naar slimme oplossingen voor waterproblemen. Kom jij uit een andere sector en wil jij overstappen naar de waterwereld? Of ben jij als mbo'er hier al werkzaam en wil je je verder ontwikkelen of specialiseren? Dan is een deeltijdopleiding Land­ en Watermanagement dé manier om je naast je huidige werk klaar te stomen voor een nieuwe carrière. Met een goede basis op het gebied van landschap, bodem, ruimtelijke inrichting, civiele techniek en milieu, ga je aan de slag met praktijkopdrachten en uiteindelijk je afstudeeropdracht. Klaar voor een nieuwe toekomst!

Diploma

BSc

Kosten

2020 instellingstarief4500 EUR2020 niet-EU/EER studenten4500 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...


Lees meer over Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Land- en Watermanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Land- en Watermanagement? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's