Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Tuin- en Landschapsinrichting

Van Hall Larenstein
Samenvatting
Velp
HBO Associate degree
24 uur
Startdata
Velp
1-9-2019  
1-9-2020  

Over deze opleiding

Heb je net je mbo-diploma behaald of ga je dat binnenkort halen? Zie je op tegen nog een vierjarige opleiding, maar wil je toch op hbo-niveau aan het werk?

Of: werk je als mbo'er in het groenbedrijf en wil je je nog verder ontwikkelen? Heb je zin om weer te gaan studeren, maar vind je vier jaar in de studiebanken te lang? Dan is de Associate degree (Ad) Tuin- en Landschapsinrichting een goede keuze voor jou.

Op Van Hall Larenstein kun je in twee jaar een Associate degree (Ad) behalen bij de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting. In voltijd of in deeltijd. In twee jaar word je opgeleid voor een assistent- of juniorfunctie op het gebied van ontwerp, realisatie of management van de buitenruimte. Een uitdagend en actueel vakgebied, nu er steeds meer aandacht komt voor urban design en outdoor design. Vanaf de dag dat je studie start is de opleiding sterk beroepsgericht. Je werkt aan ontwerpopdrachten, detailleren, landschapsanalyse en management buitenruimte. Zo raak je snel thuis in het vakgebied.

Toelaatbare profielen

HAVO C&Mmet wiskunde A of B HAVO E&M HAVO N&G HAVO N&T VWO C&M VWO E&M VWO N&G VWO N&T MBO4Studenten met een mbo-diploma niveau 4 zijn toelaatbaar. Voor een goede kans op succes zijn de vakken Nederlands, Engels en Wiskunde A of B op havo-eindexamenniveau aanbevolen.

Diploma

Ad

Evenementen

2/9/2019 Open dag
Tijdens een Open Dag vertellen docenten en studenten jou wat je maar wilt weten en ook wat je weten moet voor je aan je opleiding in Leeuwarden begint. Je krijgt een beeld van de school en de docenten, van de studie en het onderzoek dat je kan doen en van je werk in de toekomst.

2/16/2019 Open dag
Tijdens een Open Dag vertellen docenten en studenten jou wat je maar wilt weten en ook wat je weten moet voor je aan je opleiding in Velp begint. Je krijgt een beeld van de school en de docenten, van de studie en het onderzoek dat je kan doen en van je werk in de toekomst.

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...


Lees meer over Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tuin- en Landschapsinrichting en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Tuin- en Landschapsinrichting? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
januari 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.