Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Tuin- en Landschapsinrichting

Van Hall Larenstein
Samenvatting
Velp
HBO Associate degree
24 uur
Startdata
Velp Deadline
1-9-2020 
1-9-2021 
1-6-2021

Over deze opleiding

Heb je je mbo-diploma behaald of ga je dat binnenkort halen? Of werk je al als mbo'er in het groenbedrijf en wil je je verder ontwikkelen?

Zie je op tegen nog vier jaar studeren, maar wil je toch op hbo-niveau aan het werk? Dan is de associate degree Tuin- en Landschapsinrichting een goede keuze voor jou. Een uitdagende en actuele opleiding met aandacht voor leefbaarheid, klimaatverandering, recreatie en groen. Je wordt opgeleid voor een assistent- of juniorfunctie op het gebied van ontwerp, realisatie of beheer van de buitenruimte. Na twee jaar ben je klaar om aan het werk te gaan of door te studeren in de bacheloropleiding.

Toelaatbare profielen

HAVO N&T HAVO N&G HAVO E&M HAVO C&Mmet wiskunde A of B VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&M MBO4Studenten met een mbo-diploma niveau 4 zijn toelaatbaar. Voor een goede kans op succes zijn de vakken Nederlands, Engels en wiskunde A of B op havo-eindexamenniveau aanbevolen.

Diploma

Ad

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein biedt opleidingen die gericht zijn op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier, en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren uitdagende hbo-opleidingen. Naast een hbo-opleiding kun je er ook voor kiezen om een masteropleiding,...


Lees meer over Van Hall Larenstein

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tuin- en Landschapsinrichting en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein

Larensteinselaan 26a
6882 CT Velp


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Tuin- en Landschapsinrichting? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's