WO Bachelor

Liberal Arts and Sciences (joint degree)

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam bieden samen het programma aan van Amsterdam University College (AUC).

Een Engelstalige, brede opleiding waarin je je oefent in intelligent lezen, kritisch denken en effectief schrijven. Je verdiept je in verschillende vakgebieden en traint je in multi-inzetbare academische vaardigheden. De helft van onze studenten is afkomstig uit vijftig verschillende landen. Ongeveer tweederde van de docenten heeft een internationale achtergrond en ruim dertig procent van de AUC-studenten volgt een deel van de studie in het buitenland.

Het onderwijs aan het AUC is kleinschalig en intensief. Je kunt kiezen uit een major in de sciences, social sciences & humanities. Studenten kiezen een centraal thema, dat hen helpt zich te oriƫnteren op hun major. Bijvoorbeeld: Energie, klimaat en duurzaamheid; Leven, evolutie en het universum; Gezondheid en welzijn; Informatie, communicatie en cognitie; Steden en culturen; Sociale systemen. Onderzoeksvaardigheden spelen een belangrijke rol in het programma. Studenten worden gestimuleerd een deel van de opleiding in het buitenland te volgen en doen een (onderzoeks)stage of community project.

De opleiding is Engelstalig. AUC-studenten wonen samen op een internationale campus op het Science Park in Amsterdam.

Diploma

BABSc

Kosten

2019 instellingstarief11978 EUR2019 niet-EU/EER studenten11978 EUR2019 wettelijk tarief4387 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam