WO Bachelor

Artificial Intelligence (Lifestyle Informatics)

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Artificial Intelligence (voorheen Lifestyle Informatics) is de bachelor waarin je leert om kunstmatige intelligentie in te zetten om het dagelijks leven van mensen te verbeteren.

Artificial intelligence, kunstmatige intelligentie, is nu overal. Het belang ervan zal alleen maar toenemen. De media staan er bol van: Alpha Go, robots, zelfsturende auto's, etc. We gebruiken allemaal elke dag AI-technologie. Zoeken met Google, aanbevelingen op Netflix en Amazon, taalherkenning met Siri, automatisch vertalen, spam filters – het is een vast onderdeel van ons dagelijks leven. Ook uit bijvoorbeeld de wetenschap en de zorg is artificial intelligence niet meer weg te denken. Beeldherkenning, ondersteuning bij het stellen van diagnoses, predictive models en andere innovaties uit de artificiële intelligentie zijn cruciaal in alle maatschappelijke domeinen. Artificial intelligence is het vakgebied van de toekomst. Maak jij er ook jouw vak van de toekomst van? Met AI aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben jij erbij! De bachelor Artificial intelligence aan de VU (voorheen Lifestyle Informatics) heeft twee varianten: Intelligent Systems en Socially Aware Computing. Je kunt zelf kiezen wat het best bij jou past. Het eerste jaar is voor beide richtingen gelijk, daarna is er tussen beide richtingen 40% overlap. Je kunt dus nog heel makkelijk overstappen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam