WO Bachelor

Bedrijfskunde

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bedrijfskunde aan de VU staat dicht bij de praktijk. Direct in het eerste jaar doe je een praktijkopdracht voor een onderneming en je krijgt regelmatig gastcolleges van sprekers uit het bedrijfsleven.

Tijdens de Nederlandstalige bachelor Bedrijfskunde aan de VU bekijk je de uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen. Wat zijn de gevolgen van de Brexit voor Nederlandse ondernemers? Wanneer breid je als bedrijf uit naar het buitenland? En hoe kun je teruglopende verkoopcijfers ombuigen? Je leert naar organisatievraagstukken kijken vanuit verschillende disciplines. Zo kun je goed cijfers interpreteren maar betrek je ook marketing, HRM, supply chain management en de strategie van een organisatie in je analyse.

Bedrijfskunde aan de VU richt zich op het vormgeven en managen van bedrijfsprocessen in dynamische en onvoorspelbare omstandigheden. De opleiding staat daardoor dicht bij de praktijk. Direct in het eerste jaar doe je een praktijkopdrachten tijdens je krijgt regelmatig gastcolleges van sprekers uit het bedrijfsleven. Je krijgt de vrijheid om de vakken te kiezen die jij interessant vindt. Zo bereid je je voor op de master die bij jou past.

Als afgestudeerd bedrijfskundige kun je op veel plekken aan de slag: van grote internationaal georiƫnteerde bedrijven tot non-profit organisaties en de overheid. Bijvoorbeeld als business analist, organisatieadviseur, of consultant.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam