WO Bachelor

Biologie

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bachelor Biologie aan de VU: Ontrafel Systeem Leven. Jouw topstart in life science met de best gewaardeerde biologiestudie van Nederland!

Wil jij Systeem Leven ontrafelen? Weten hoe alles in elkaar zit en met elkaar verbonden is? In de bachelor opleiding Biologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek je levende systemen in mensen, dieren en planten, van moleculen tot ecosystemen. Biologie biedt jou de breedste basis voor een (studie)loopbaan in life science, of je straks als bio-wetenschapper nu aan de slag wilt met moleculaire biologie, ecologie, duurzaamheid of met mens en gezondheid. Je hebt na je bachelor Biologie keuze uit maar liefst 10 VU Master's in life science! En niet alleen daarom is dit een topstart voor jou: Biologie aan de VU is de best gewaardeerde bio-studie van Nederland volgens de Nationale Studenten EnquĂȘte 2018, en Topopleiding volgens de Keuzegids Universiteiten.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam