WO Bachelor

Business Analytics

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met Business Analytics kun je de kracht van data science, big data, statistiek, machine learning en wiskunde aanwenden om resultaten te optimaliseren en strategische doelstellingen te verwezenlijken.

Alles draait tegenwoordig om data. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen hebben organisaties daarom behoefte aan deskundige mensen met een scherpe analytische blik. Je bekwaamt je in wiskunde, informatica en economie en beschikt daarnaast over zeer goede kwantitatieve en communicatieve vaardigheden. Met die bagage kun je een cruciale rol spelen in het succes van een organisatie. Door verbanden te leggen en oplossingen te creëren haal je het maximale uit datasets, zowel in het bedrijfsleven als in andere sectoren. Wie deze onmisbare vaardigheden tot in de puntjes beheerst, is zeer aantrekkelijk voor toekomstige werkgevers. Business Analytics is de sleutel tot een interessante internationale carrière.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam