WO Master

Drug Discovery and Safety

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd

Over deze opleiding

Ben je gefascineerd door de ontwikkeling van nieuwe farmaceutische therapieën en het bestuderen van de interacties tussen molecuul en menselijke lichaam? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In de Master Drug Discovery and Safety, ga je de interacties tussen moleculen en het menselijk lichaam bestuderen vanuit verschillende perspectieven: chemisch, medisch, toxicologisch, farmacologisch en genetisch. Je gaat je focussen op een specialisatie die precies past bij jouw interesses terwijl je werkt in een multidisciplinaire omgeving waar je wordt uitgedaagd om verschillende vragen over medicijnen in de toekomst te beantwoorden. Zestig procent van de ziektes is nog steeds onbehandelbaar, dus genoeg uitdagingen om aan te gaan!

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam