WO Master

Global Health (Research Master)

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Sta je klaar om complexe uitdaging in de wereldgezondheid aan te gaan en bij te dragen een gezondere wereld? Dan ben je bij deze Master aan het juiste adres!

Ons programma geeft je de kans om te leren over uitdagingen in de wereldgezondheid door disciplinaire grenzen over te gaan en samen te werken met verschillende stakeholders. Verschillende ziekten, zoals het Zika Virus, gaan nationale grenzen over en hebben maatschappelijke, politieke en economische gevolgen. Om de wereldbevolking steeds meer van elkaar afhankelijk is, is er behoefte aan visies op gezondheid waar de hele wereld wat aan heeft. Onderzoekers van over de hele wereld doen inter- en trans disciplinair onderzoek om gezondheidsproblemen te bestuderen en te ontrafelen. Zij interacteren met gezondheidsmedewerkers, patiƫnten, beleidsmakers, belanghebbenden in de publieke en private sector om tot diepgaande inzichten te komen. Wetenschappers moeten de verschillende belangen samenbrengen om strategische acties te ondernemen en problemen op te kunnen lossen.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam