Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Mathematics (Wiskunde)

Vrije Universiteit Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De bachelor Mathematics is een Engelstalige, internationale wiskundeopleiding. Na het eerste basisjaar kies je voor de major zuivere wiskunde of toegepaste wiskunde.

De internationale bachelor Mathematics (Wiskunde) aan de Vrije Universiteit Amsterdam biedt een brede en uitdagende opleiding voor studenten die houden van logisch nadenken en niet bang zijn voor abstractie en complexe berekeningen. In het eerste jaar van de studie leg je een stevige wiskundige basis. Daarna kies je voor de major zuivere wiskunde of de major toegepaste wiskunde. Binnen de major zuivere wiskunde specialiseer je je in Algebra & Meetkunde, Analyse & Dynamische systemen of Kansrekening & Statistiek. Binnen de major toegepaste wiskunde specialiseer je je in Biomedische Wiskunde, Theoretische Informatica, Econometrie of Data Science. Binnen beide majors kun je de Educatie-richting volgen, om leraar te worden. Ook kun je een semester in het buitenland studeren. Onze afgestudeerden zijn kwantitatieve allrounders, die zeer gewild zijn op de arbeidsmarkt, en welkom bij een breed scala aan Masteropleidingen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 niet-EU/EER studenten8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vrije Universiteit Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...


Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam

Contactgegevens Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's