WO Bachelor

Oudheidwetenschappen

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Gefascineerd door de wereld van de Oudheid? Meer te weten komen over contacten en confrontaties tussen Babyloniërs, Grieken, Perzen, Romeinen en Syriërs? Welkom bij Oudheidwetenschappen!

In de Europese cultuur wordt steeds weer teruggegrepen op de oude beschavingen van West-Azië, Griekenland en Rome. Je kunt natuurlijk Archeologie of Geschiedenis of Oude Talen gaan studeren. Maar om greep te krijgen op de Oudheid is een aanpak nodig die de grenzen tussen verschillende disciplines en cultuurgebieden overstijgt. Zo'n aanpak breng je in de praktijk als je deze bachelor op het gebied van de oudheidwetenschappen gaat studeren. De opleiding Oudheidkunde aan de Vrije Universiteit is in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam vernieuwd. Met ingang van september 2017 bundelen UvA en VU hun krachten en bieden samen deze bacheloropleiding op het gebied van de oudheidwetenschappen aan.

Diploma

BA

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR
Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...

Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam