Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Universitaire Pabo

Vrije Universiteit Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
48 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Deze vierjarige VU-opleiding is een combinatie van Pedagogische Wetenschappen en de Pabo.

Je gaat op volle kracht de breedte én de diepte in; naast de benodigde beroepsvaardigheden ontwikkel je ook een wetenschappelijke achtergrond. Je sluit de opleiding af met een Bachelor of Science (BSc) en een Bachelor Pabo. Je wordt academisch geschoold in pedagogische vakken door docenten met een schat aan praktijkervaring. Zij leren je ook gericht onderzoek doen, zodat je kunt uitgroeien tot leerkracht 'plus'. Aan de Pabo leer je beroepsvaardigheden voor het onderwijs. Daarnaast loop je direct één dag per week praktijkstage in het primair onderwijs. Je leert dus op drie plekken alles wat je nodig hebt om een goede leerkracht te worden. Zin in?

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vrije Universiteit Amsterdam

VU is verder kijkenAl sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen. Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU...


Lees meer over Vrije Universiteit Amsterdam

Contactgegevens Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's