Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Biotechnology

Wageningen University
Samenvatting
Wageningen
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

De master Biotechnology richt zich op het inzetten van levende organismen of delen van deze organismen voor industriële toepassingen. Professionals met deze vaardigheid en kennis kunnen werken aan

nieuwe producten en technologieën. Denk aan het vervangen van aardolie door hernieuwbare grondstoffen, de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, of verbeterde fermentatieprocessen voor levensmiddelen.
De moderne biotechnologie is een breed en multidisciplinair vakgebied. In de master Biotechnology word je een expert in een van die deelgebieden en ben je in staat om de link naar andere deelgebieden te leggen. Deelgebieden zijn bijvoorbeeld procestechnologie, moleculaire biologie of microbiologie. Je leert om complexe biotechnologische problemen op te lossen in een multidisciplinair team.

Toelaatbare profielen

academicbachelorbiotechnologie; moleculaire levenswetenschappen; biologie; levensmiddelentechnologie; biomedische wetenschappen; mogelijke toelating: chemische technologie; life sciences & technology; bachelormogelijke toelating: biotechnologie; biochemie; chemische technologie; milieu technologie; lab analysten opleidingen

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6IELTSspeaking6TOEFLinternetbased79
Cijfergemiddelde
GPA 70%; TOEFL 550 (or equivalent)

Taaltoelatingseisen
Toefl (or equivalent)

Vereiste basiskennis
Grade Point Average of at least 70%; good skills in mathematics and/or statistics.

Vooropleiding
BSc in biotechnology, life sciences; (bio-)chemistry, biology, chemical engineering, environmental science, molecular science, food science, etc.

Diploma

MSc

Evenementen

12/12/2019 Open dag
Zoek je een master binnen dé universiteit op het gebied van voeding en gezonde leefomgeving? Kom naar de masteravond in Wageningen.

4/30/2020 Open dag
Zoek je een master binnen dé universiteit op het gebied van voeding en gezonde leefomgeving? Kom naar de masteravond in Wageningen.

Kosten

2019 instellingstarief13250 EUR2019 niet-EU/EER studenten18700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief13250 EUR2020 niet-EU/EER studenten18700 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Wageningen University

Wageningen University & Research

De universiteit, onderdeel van Wageningen University & Research, biedt bachelor- en masteronderwijs gericht op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving. Inhoud en kwaliteit van onderwijs staan voorop. Studenten hebben de universiteit voor het dertiende jaar op rij gekozen tot Beste...


Lees meer over Wageningen University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Biotechnology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wageningen University

Wageningen University

Costerweg 50
6701 BH Wageningen


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Biotechnology? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's