Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Wageningen
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De BSc Tourism is een volledig Engelstalige WO-bacheloropleiding. Het is een Joint Degree van Breda University of Applied Sciences en Wageningen University & Research.

Het programma richt zich niet alleen op toerisme als sector of industrie, maar bestudeert ook de invloed van toerisme op economische, culturele, sociale, politieke, technologische en ecologische veranderingsprocessen en vice versa.

Het doel van het programma is om internationaal georiënteerde studenten op te leiden die multidisciplinaire kennis hebben van de relatie tussen toerisme en deze veranderingsprocessen en de vaardigheden om onderzoek te doen naar deze ontwikkelingen. Het programma is gericht op het opleiden van studenten tot reflectieve en innovatieve denkers, die bij toekomstige werkgevers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van toerisme tot een duurzame sector.

Toelaatbare profielen

VWO C&M VWO E&M VWO N&G VWO N&T academicpropedeuse HBOp

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
CAEC1IELTSoverallband6TOEFLpaperbased550TOEFLcomputerbased213TOEFLinternetbased79
Taaltoelatingseisen
De opleiding BSc Tourism wordt in Engels gegeven. Iedereen die zich aanmeldt moet kunnen aantonen dat het niveau van geschreven en gesproken Engels voldoende is. De volgende kwalificaties tonen aan dat je Engelse vaardigheden voldoende zijn voor BSc Tourism: VWO 6.0 of HAVO 7.0 voor Engels TOEFL paper-based 550, computer-based 213, internet-based 79 IELTS gemiddeld 6.0 (met een minimum score van een 6.0 voor spreekvaardigheid) Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): minimaal niveau C Cambridge First Certificate (FCE): minimaal niveau B/C (Let op: Duitse studenten die Leistungskurs, Neigungsfach or Profilfach English hebben gedaan, hoeven geen TOEFL of IELTS test aan te tonen)

Diploma

BSc

Evenementen

3/21/2020 Open dag
Weet je al welke richting je op wilt, maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld toelating, inschrijving en financiering? Kom dan naar Wageningen op de verdiepende Bachelor Open Dag.

Kosten

2019 instellingstarief12500 EUR2019 niet-EU/EER studenten13250 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief12500 EUR2020 niet-EU/EER studenten15700 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Wageningen University

Wageningen University & Research

De universiteit, onderdeel van Wageningen University & Research, biedt bachelor- en masteronderwijs gericht op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving. Inhoud en kwaliteit van onderwijs staan voorop. Studenten hebben de universiteit voor het dertiende jaar op rij gekozen tot Beste...


Lees meer over Wageningen University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tourism en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wageningen University

Wageningen University

Costerweg 50
6701 BH Wageningen


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Tourism? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's