WO Bachelor

Tourism

Wageningen University, In Wageningen
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De BSc Tourism is een volledig Engelstalige WO-bacheloropleiding. Het is een Joint Degree van Breda University of Applied Sciences en Wageningen University & Research.

Het programma richt zich niet alleen op toerisme als sector of industrie, maar bestudeert ook de invloed van toerisme op economische, culturele, sociale, politieke, technologische en ecologische veranderingsprocessen en vice versa.

Het doel van het programma is om internationaal georiënteerde studenten op te leiden die multidisciplinaire kennis hebben van de relatie tussen toerisme en deze veranderingsprocessen en de vaardigheden om onderzoek te doen naar deze ontwikkelingen. Het programma is gericht op het opleiden van studenten tot reflectieve en innovatieve denkers, die bij toekomstige werkgevers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van toerisme tot een duurzame sector.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief12500 EUR2019 niet-EU/EER studenten13250 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief12500 EUR2020 niet-EU/EER studenten15700 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Tourism en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Wageningen University
Costerweg 50
6701 BH Wageningen

Wageningen University & Research

De universiteit, onderdeel van Wageningen University & Research, biedt bachelor- en masteronderwijs gericht op de thema’s gezonde voeding en leefomgeving. Inhoud en kwaliteit van onderwijs staan voorop. Studenten hebben de universiteit voor het dertiende jaar op rij gekozen tot Beste...

Lees meer over Wageningen University