Opleidingen met de studierichting Hotel, Restaurant en Catering

Hotel, Restaurant en Catering

Proef jij graag de lekkerste gerechten in het plaatselijke restaurant? Of ben je meer onder de indruk van de gastvriendelijkheid van de medewerkers van het hotel of de catering? Met een opleiding in de horeca werk je binnenkort zelf in deze gezellige omgeving. Dit zijn de leukste studies op een rij!
Weergave 1-24 van 24 resultaten
Leer hoe we resultaten sorteren
We baseren onze zoekalgoritmen om de meest relevante opleidingen te vinden op basis van jouw zoekparameters.
Weergave 1-24 van 24 resultaten

Meer over Opleidingen met de studierichting Hotel, Restaurant en Catering

Bezorg de horeca gasten een leuke tijd

Mensen bezoeken een hotel of restaurant om zich even helemaal te laten verwennen. Ze willen genieten van het eten dat de catering hen voorschotelt en zich even nergens druk over hoeven te maken als ze in een hotel logeren. Met een opleiding in de horeca zorg jij ervoor dat gasten aan niets ontbreekt. Misschien ben jij wel het visitekaartje van het bedrijf als je mensen ontvangt aan de receptie. Of wellicht ga je liever aan de slag in de catering of in een hotel en serveer jij je gasten het lekkerste eten. En natuurlijk weet jij klachten altijd met een glimlach op te lossen.

Geef leiding aan een enthousiast team

Heb jij leidinggevende capaciteiten dan past de opleiding tot manager of ondernemer in de horeca perfect bij jou. Tijdens je studie leer je alle facetten van het horecavak, van de boekhouding en de catering tot het personeelsbeleid. Na deze opleiding houd je toezicht op je team bij de receptie of in het restaurant. Horeca opleidingOok ben jij er als manager verantwoordelijk voor dat het werkproces efficiënt is zodat het bedrijf zoveel mogelijk winst kan maken. Dankzij jou verloopt alles vlekkeloos.

Breng jouw kennis over met de lerarenopleiding

Ben je een liefhebber van lekker eten, dan kun je kiezen voor de opleiding tot leraar Horeca en Voeding. Met deze opleiding vergroot jij je kennis van de voedingsleer en levensmiddelentechnologie en tevens leer je hoe je deze kennis overbrengt aan jouw leerlingen. Wie weet inspireer je hen om zelf ook een opleiding in de horeca te volgen. Zo draag jij eraan bij dat de restaurants en hotels nog meer mensen met kennis binnenhalen.

Bron: Greatcontent

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Vergelijk opleidingen

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's