Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Food, onderdeel van de Food Academy

Wellantcollege
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO
Nederlands
BOL

Videopresentatie

                     

Over deze opleiding

Food, onderdeel van de Food Academy - Wellantcollege

Ben jij de hele dag door bezig met eten? En maak je graag de lekkerste gerechten klaar voor jezelf en je omgeving? Maak dan van je hobby je beroep. Met de opleiding Food van Wellantcollege en de Food Academy word je opgeleid tot een echte foodprofessional!

Volg je mbo opleiding bij de Food Academy

Wellantcollege is samen met Hogeschool Inholland en Wageningen UR een mooi samenwerkingsverband aangegaan. Hier is de mbo opleiding Food aan de Food Academy uit ontstaan. In dit kenniscentrum van voedsel wordt er samengewerkt met verschillende bedrijven die je al tijdens je studie diverse opdrachten geven. Bij de Food Academy krijg je les van inspirerende gastdocenten die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend. Hierdoor ontstaat er een inspirerende voedingsbodem waar jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen.

Wat leer je bij de mbo opleiding Food van Wellantcollege?

Bij koken komt heel wat meer kijken dan alleen groente snijden en het gas aanzetten. Daarom krijg je bij de mbo opleiding Food onder andere les in hygiëne, voedingsleer, ingrediënten, productkennis en gezondheid. Door al deze verschillende vakken krijg je inzicht in het hele foodketen. Want het is essentieel dat je weet waar je eten vandaan komt en hoe je herkent of iets van goede kwaliteit is. Toch ben je niet alleen maar bezig met het eten zelf. Ook onderwerpen als ondernemerschap en duurzaam produceren komen regelmatig aan bod.

Toekomstperspectief

Aan het werk in de foodsector

De foodsector is een breed vakgebied waardoor je jouw kennis bij heel wat verschillende bedrijven in kunt zetten. Misschien heb je de voorkeur om te gaan werken in een kookstudio of een chocolade-atelier. Of heb je toch meer interesse om te gaan werken als voorlichter? Door alle praktijkopdrachten krijg je tijdens de opleiding Food van Wellantcollege en de Food Academy al een goed beeld van waar jouw passie en talent ligt.

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Food, onderdeel van de Food Academy en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Archimedesplantsoen 87
1098 JZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Food, onderdeel van de Food Academy? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's