Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Global Green Trade

Wellantcollege
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO
Nederlands
BOL

Videopresentatie

       

Over deze opleiding

Global Green Trade - Wellantcollege

Export is een belangrijke inkomstenbron voor Nederland. Daarom is het essentieel om de internationale handel vlekkeloos te laten verlopen. Wil jij wat van de wereld zien en weten hoe een echte expert handel drijft? Dan past de mbo opleiding Global Green Trade van Wellantcollege perfect bij jou!

Leer alles over internationale handel bij de opleiding Global Green Trade

Het internationale handelsverkeer heeft te maken met heel wat wetten en regels waar iedereen aan moet voldoen. Maar als je in de export werkt, krijg je ook nog eens te maken met cultuurverschillen. De mbo opleiding Global Green Trade aan Wellantcollege bereidt je voor op al deze verschillende aspecten van het vak. Ook is er volop aandacht voor het eigen ondernemerschap. Je leert onder andere hoe je een goed ondernemersplan maakt en hoe je de internationale handel succesvol moet drijven. Deze basis geldt voor alle studenten. Daarnaast ga jij specialiseren als in- of verkoper, projectmanager, area manager of kwaliteitsmanager.

Een buitenlandse stage voor extra ervaring

Na het afronden van je opleiding staat er een internationale carrière op je te wachten. Om je daar zo goed mogelijk op voor te bereiden, volg je tijdens de studie Global Green Trade van Wellantcollege een intensieve stage in het buitenland. Tijdens die stage verbreed je je talenkennis en zie je met eigen ogen welke invloed cultuurverschillen op de handel kunnen hebben. Door andere culturen beter te begrijpen, kun je in de toekomst gemakkelijker zaken met ze doen. Dit is dan ook een stage waar je de rest van je carrière van blijft profiteren.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je studie?

De mbo opleiding Global Green Trade is internationaal georiënteerd. Hierdoor zitten heel wat binnenlandse en buitenlandse bedrijven te springen om je uitgebreide kennis. Stroomt de adrenaline door je aderen als je ergens de laagste prijs kunt bedingen? Ga dan als handelaar aan de slag. Of kies voor een baan als area manager waarbij je verantwoordelijk bent voor de leveringen in de regio. Deze uitdagende mbo opleiding van Wellantcollege kan je alleen maar een uitdagende baan opleveren.

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Global Green Trade en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Archimedesplantsoen 87
1098 JZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Global Green Trade? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.