Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Green Tec

Wellantcollege
Samenvatting
Delft
3 jaar
   
MBO
Nederlands
BOL

Videopresentatie

     

Over deze opleiding

Mbo Green Tec - Wellantcollege

Ben jij technisch en wil je jouw talent inzetten om duurzamer te gaan produceren? Dan past de mbo opleiding Green Tec aan Wellantcollege perfect bij jou. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe en duurzame technieken. En dankzij jouw inzet blijft Nederland aan de top op het gebied van teeltproducten.

Verdiep je in techniek en duurzaamheid

Techniek is voortdurend in ontwikkeling. Voor bedrijven in de teeltsector is het essentieel dat ze met de nieuwste ontwikkelingen meegaan. De mbo opleiding Green Tec geeft je inzicht in de huidige bedrijfsprocessen en leert je hoe je deze processen kunt verbeteren of duurzamer kunt maken. Tijdens je opleiding begin je met het uitbreiden van je theoretische kennis. Vakken als mechatronica, automatisering, klimaatregelingen en meet- en regeltechniek zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis in huis hebt. Bij de mbo opleiding Green Tec leer je hoe je met jouw technisch inzicht het bedrijfsleven kunt verbeteren. Alles wat je leert, probeer je meteen uit bij je stage. Zo doe je meteen voldoen praktijkervaring op.

Toekomstperspectief

Wil je doorleren na je opleiding Green Tec van Wellantcollege?

Aan goed opgeleide technische mensen is altijd gebrek. Zeker door jou veelzijdigheid kun je gemakkelijk terecht bij bedrijven in de groene sector. Maar vanuit de mbo opleiding Green Tec kun je ook heel gemakkelijk doorstromen naar een hbo studie. Deze opleiding van Wellantcollege wordt namelijk gegeven in het Inholland gebouw in Delft. Na het behalen van je diploma kun je hier gewoon doorstromen naar een technische hbo-opleiding.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De mbo opleiding Green Tec aan Wellantcollege is een erkende driejarige op leiding op niveau 4. Om je in te kunnen schrijven, is het nodig dat je een vmbo diploma theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg hebt. Maar dat is nog niet alles. Want daarnaast maakt ook een apart toelatingsgesprek onderdeel uit van jouw toelating.

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Green Tec en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Rotterdamseweg 141
2628 AL Delft

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Green Tec? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's