Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Groothandel & Logistiek

Wellantcollege
Samenvatting
Aalsmeer, Rijnsburg
   
MBO
Nederlands
BOL/BBL

Over deze opleiding

Groothandel & Logistiek - Wellantcollege

Export is essentieel om ons land goed draaiende te houden. Vanuit Nederland gaan er dan ook dagelijks duizenden producten de wereld over, waaronder bloemen, groente en fruit. Om dat proces goed te laten verlopen, is er heel wat kennis nodig. Met een mbo opleiding Groothandel & Logistiek aan Wellantcollege gaat er een nieuwe, dynamische wereld voor je open!

Verdiep je in de groothandel en logistiek

Als medewerker van een handelsonderneming krijg je te maken met diverse vakgebieden. De afdelingen in- en verkoop, kwaliteitscontrole en logistiek zorgen er gezamenlijk voor dat het proces goed verloopt. Bij de mbo opleiding Groothandel & Logistiek van Wellantcollege krijg je een duidelijk inzicht in het hele proces. Maar je moet natuurlijk niet alleen verstand hebben van de handel en het transport zelf. Ook is het belangrijk dat je goed weet wat je vervoert, want bloemen, groente en fruit is allemaal beperkt houdbaar. Tijdens je opleiding is er de nodige aandacht voor deze producten. Dankzij jouw kennis voorkom je dat er handel verloren gaat.

Toekomstperspectief

Wat zijn de mogelijkheden na je mbo opleiding?

Met de kennis je opdoet bij de opleiding Groothandel & Logistiek kun je aan het werk als inkoper of kwaliteitsdeskundige. Of regel jij toch liever de logistieke processen? De meeste oud-studenten van Wellantcollege komen te werken bij import- en exportbedrijven of tuincentra. En voel jij de adrenaline door je lijf stromen als je in een hectische omgeving werkt, dan is een veilig voor groente en fruit misschien wel de juiste plek voor jou!

Een internationale carrière met de opleiding Groothandel & Logistiek

De wereld van de nationale en internationale handel is dynamisch. Je wordt voortdurend uitgedaagd om oplossingen te vinden. Zeker als je werkt met producten die beperkt houdbaar zijn, moet je meteen beslissingen kunnen nemen. De mbo opleiding Groothandel & Logistiek van Wellantcollege is internationaal georiënteerd. Je komt terecht in een bijzonder werkveld waar geen dag hetzelfde is.

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Groothandel & Logistiek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Linnaeuslaan 2
1431 JV Aalsmeer

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Groothandel & Logistiek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
mei 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.