Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Natuurlijk Design

Wellantcollege
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO
Nederlands
BOL

Over deze opleiding

Natuurlijk Design - Wellantcollege

Ben jij een ambitieuze designer met oog voor trends? En wil je graag producten ontwerpen die duurzaam zijn? Dan zit je bij de mbo opleiding Natuurlijk Design helemaal op je plek. Bij Wellantcollege gebruik je jouw creativiteit om nieuwe trends te creëren!

Ontdek je talent voor design

Als je goed om je heen kijkt, zie je in de natuur de mooiste materialen. Bij de mbo opleiding Natuurlijk Design van Wellantcollege leer je anders naar de natuur kijken. Je ziet geen boom meer, maar een materiaalsoort waarmee je de mooiste collecties kunt maken. De docenten leren je niet alleen om anders te kijken, maar ook om hoe je met deze natuurlijke materialen moet verwerken tot een duurzaam product. Om nog meer inspiratie te krijgen, biedt Wellantcollege enkele gastlessen aan. Gerenommeerde kunstenaars en designers geven je hun kijk op het vak. Zo krijg je meteen nieuwe ideeën voor je eigen werk.

Een opleiding op maat

Natuurlijk Design is een driejarige mbo opleiding op niveau 4. Deze unieke opleiding is alleen in Amsterdam te volgen, een stad waar je wordt geïnspireerd door de creativiteit van andere ontwerpers en kunstenaars. Om het uiterste uit jezelf te halen, kun je bij Wellantcollege je opleiding op maat invullen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van Indoor en Outdoor Design. Zo heb je je toekomstige klanten nog meer te bieden.

Toekomstperspectief

Wat kun je met de opleiding Natuurlijk Design?

Na de mbo opleiding Natuurlijk Design ben jij een begenadigd ontwerper met een heel eigen stijl. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken als productontwerper bij een ontwerpbureau. Ligt jouw hart bij styling? Ga dan aan de slag bij een etaleerbedrijf of een woon- en interieurwinkel. En zelfs een carrière als interieuradviseur behoort tot de mogelijkheden. Wil je nog meer uit jezelf halen? Stroom dan door naar een hbo opleiding aan de Design Academy of van Hall Larenstein. Je raakt nooit uitgeleerd!

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Natuurlijk Design en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Archimedesplantsoen 87
1098 JZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Natuurlijk Design? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.