Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Paardenhouderij

Wellantcollege
Samenvatting
Aalsmeer, Dordrecht, Houten
   
MBO
Nederlands
BOL/BBL

Over deze opleiding

Paardenhouderij - Wellantcollege

Ben jij al van jongs af aan dol op paarden? En kun jij zo goed met ze overweg dat je er eigenlijk graag je beroep van wilt maken? Bij Wellantcollege is dat mogelijk met de mbo opleiding Paardenhouderij. Na deze opleiding kent de paardenwereld voor jou geen geheimen meer!

Leer alles over paardenhouderij bij Wellantcollege

Bij de mbo opleiding Paardenhouderij ben je de hele dag door bezig met jouw favoriete dieren. Je wordt een echte expert op het gebied van voeding, beweging en verzorging. Al in één oogopslag kun jij zien of het paard in goede gezondheid is of dat er toch wat extra aandacht nodig is. Lessen als paardenhouderij, diergezondheid en veiligheid bereiden je goed voor op jouw toekomstige vak. Toch houd je je tijdens de mbo opleiding Paardenhouderij niet alleen bezig met de paarden zelf. Je komt namelijk in een commerciële branche te werken waarbij goede communicatieve vaardigheden onmisbaar zijn. Volg je de opleiding op niveau 4 dan krijg je ook te maken met kostenberekeningen, werkplanning en management. Wellantcollege leert je alle vaardigheden die je verder helpen bij jouw baan.

Toekomstperspectief

Voor welke beroepen word je opgeleid?

Heb je de vmbo opleiding kaderberoepsgericht voltooid? Dan kun je instromen op niveau 3 van Wellantcollege. Bij de mbo opleiding Paardenhouderij word je voorbereid op een baan als medewerker in een manege. Je voert zelfstandig je taken uit, zoals het verzorgen van de paarden en het schoonhouden van de stallen. Misschien kun je bij de manege zelfs aan de slag als assistent rij-instructeur. Met de vmbo opleiding gemengde/theoretische leerweg kun je meteen op niveau 4 beginnen. Hiermee word je bedrijfsleider in een manege of ga je voor jezelf beginnen als hengstenhouder of fokker. Jij zorgt ervoor dat alles binnen het bedrijf op rolletjes loopt.

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Paardenhouderij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Linnaeuslaan 2
1431 JV Aalsmeer

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Paardenhouderij? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
november 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.