Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Sportvissen

Wellantcollege
Samenvatting
Gorinchem
1 tot 4 jaar
   
MBO
Nederlands
BOL/BBL

Videopresentatie

   

Over deze opleiding

Mbo Sportvissen - Wellantcollege

Sta jij graag met een sporthengel aan de kant van het water? Dan weet je dat vissen heel wat meer inhoudt dan het in eerste instantie lijkt. Goed materiaal en de juiste kennis zijn essentieel voor een succesvolle vangst. Met de mbo opleiding Sportvissen van Wellantcollege verdiep jij je in de boeiende wereld van de vissport. Zo kun je van je hobby je werk maken!

Wat leer je bij de mbo opleiding Sportvissen?

Wellantcollege heeft met de opleiding Sportvissen een zeer bijzondere studie op het programma staan. Tijdens je mbo opleiding ontdek je meteen hoe veelzijdig het vakgebied eigenlijk is. Met de lessen wordt je een echte expert als het aankomt op voer en materiaal. Maar ook krijg je meer inzicht in de waterkwaliteit en de omstandigheden waarin de vissen leven. Bij de brede basisopleiding Sportvissen van Wellantcollege bepaal jij je eigen specialisatie. Wil jij je verder ontwikkelen in de richting Natuur- en Waterbeheer, Recreatie en Toerisme of kies je toch liever voor Retail en Groothandel? Het is helemaal aan jou.

Een samenwerkingsverband met de Sportvis Academie

De mbo opleiding Sportvissen van Wellantcollege wordt gegeven in samenwerking met de Sportvis Academie. Je profiteert van de kennis van ervaren docenten die hun sporen in de branche ruimschoots hebben verdiend. Door hun enthousiasme en betrokkenheid bij het vak wordt de mbo opleiding Sportvissen nog leuker.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma Sportvissen van Wellantcollege?

Aan echte specialisten is altijd gebrek. Door de grote kennis die je hebt opgedaan bij de mbo opleiding Sportvissen kom je bijvoorbeeld te werken bij de waterschappen of bij een recreatiebedrijf. Ook bij hengelsportzaken en viskwekerijen zitten ze te springen om mensen als jij. Je kunt aan de slag als verkoper, adviseur of zelfs als toezichthouder bij overheidsbedrijven die zich richten op water en natuurbeheer. Van je opleiding Sportvissen kun je een echte carrière maken.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de mbo opleiding Sportvissen van Wellantcollege gelden verschilende eisen die afhankelijk zijn van het niveau waarin je de opleiding wilt volgen. Doe gratis een informatieaanvraag om meer te weten te komen over deze toelatingseisen!

Wellantcollege

Wellantcollege

Daarom Wellantcollege!

Wellantcollege geeft mbo-onderwijs op dertien scholen in de randstad. Met een specifieke focus op de context van de lokale arbeidsmarkt, biedt elke vestiging haar eigen studiemogelijkheden. Hoe de toekomst er uit gaat zien is moeilijk te voorspellen, maar duurzaamheid wordt...


Lees meer over Wellantcollege

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Sportvissen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellantcollege

Wellantcollege

Mollenburgseweg 82
4205 NB Gorinchem

 Bekijk telefoonnummer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Sportvissen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.