Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Wellness Academie

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen duizenden cursisten per jaar vanuit België, Nederland en daarbuiten.

Wellness Academie: Begrijpbaar, to the point & zonder eindeloos herhalen

Kort maar intensief, zo zijn de meeste opleidingen te omschrijven waarmee de cursist alleen maar positief gediend wordt, daar de basiskennis laagdrempelig in tijd en kostprijs is. De cursist kan middels modulaire vormgeving de opleiding voltooien in de door zijn of haar gekozen richting.

De praktijkgerichte lessen omvatten de theorie die op begrijpbare wijze zit verweven ter optimalisatie van het leerproces. Daarmee verblijven de lesen to the point en zonder eindeloze herhaling. Echter vereisen sommige opleidingen nog een deel zelfstudie ter voorbereiding op een examen.

Wellness & Beauty lessen in beperkte groepen

Bij Wellness Academie geldt kwaliteit boven kwantiteit. Vandaar dat er slechts met een beperkt aantal cursisten gewerkt wordt per cursusreeks (vol=vol).

Bekwame Wellness docenten

Onder hoge kwalitatieve standaard verstaat Wellness Academie tevens dat studenten worden onderwezen door de beste docenten binnen elk vakgebied. Het docententeam kent daarom ook hel wat grote namen uit de branche. Docenten staan zelf in de praktijk waardoor ze uit eigen ervaring praktijk en leerstof over kunnen brengen in de breedste zin van het woord.

School met een sterke reputatie

Binnen de Wellness-sector staat Wellness Academie al jarenlang hoog aangeschreven. Met een diploma van Wellness Academie geniet je dus van een echt keurmerk binnen de sector!


Toon alle opleidingen van Wellness Academie

Wellness Academie nu ook in Rotterdam en Eindhoven!

Schoonheidsspecialiste worden in Rotterdam en Eindhoven?

De Wellness Academie, hét opleidingsinstituut voor schoonheid en wellness, is nu ook in Rotterdam en Eindhoven gevestigd! Volg hier een praktische, snelle en actuele schoonheidsspecialiste opleiding onder begeleiding van topdocenten. Toegankelijke theoretische kennis en veel praktijk staan garant voor een soepele overgang naar de beroepspraktijk. Leer om op professionele wijze verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen uit te voeren. Ook praktische tips voor salonbeheer komen aan bod. Binnen enkele maanden maak jij je intrede binnen de schoonheidsbranche als volleerd schoonheidsspecialiste. Deze opleiding laat jou en je toekomstige klanten stralen!

Opleidingen - Wellness Academie

Opleidingen Tijdsduur Plaats
Cursus anatomie, pathologie & fysiologie Meerdere (4)
Cursus basis massagetechnieken 15 uur Meerdere (4)
Cursus hotstone massage Meerdere (4)
Cursus nagelstyling gelnagels (basis) Meerdere (4)
Cursus Shantala babymassage Meerdere (2)
Cursus Visagie (basis) Meerdere (3)
cursus voetreflexologie Meerdere (4)
Opleiding Schoonheidsspecialiste Meerdere (6)

Bekijk alles

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Wellness Academie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Categorieën

Gezondheid

   Verzorging

Uiterlijke Verzorging

   Schoonheidsspecialist

Contactgegevens Wellness Academie

Wellness Academie

Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.wellnessacademie.com


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 1 reviews

J. Landers
Tijdens de lessen genoeg tijd voor extra hulp of vragen of om nog eens iets te herhalen. Docent neemt echt de tijd!
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Wellness Academie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Institute rating
(5,0)
Gebaseerd op 1 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's