Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Cursus nagelstyling gelnagels (basis)

Wellness Academie
Samenvatting
Amsterdam, Antwerpen, Gent, Hasselt
Cursussen & Trainingen
Deeltijd
weekendreeks of dagreeks van beide 2 dagen
Startdata
Amsterdam
Meerdere malen per jaar 
Antwerpen
Meerdere malen per jaar 
Gent
Meerdere malen per jaar 

Over deze opleiding

gelnagels    park

Deze cursus nagelstyling gelnagels (basis) van de Wellness Academie biedt je op een praktische wijze alle basiskennis en -vaardigheden op het gebied van gelnagels. De cursus wordt gegeven op de vestiging in Amsterdam (NL), Melle (BE), Zandhoven (BE) en Hasselt (BE). Nagelstyling is ontzettend populair en verzorgde nagels met kunstnagels dienen tegenwoordig als een waar visitekaartje. Er is dan ook veel vraag naar goed opgeleide nagelstylistes. Het is een leuk en afwisselend vak, omdat je met veel mensen en wensen te maken krijgt!


Van idee tot afwerking

Tijdens de cursus leer je hoe je op professionele wijze gelnagels aanbrengt. Op de eerste plaats moet je samen met je klant tot een aansprekend idee komen. Je zult ontdekken dat er heel veel mogelijk is met gelnagels. Daarna dient de natuurlijke nagel voorbereid te worden. Pas als dit is gebeurd kan de gelnagel geplaatst en afgewerkt worden. Ook het vakkundig verwijderen van gelnagels komt aan bod. Elke stap wordt nauwkeurig behandeld en je gaat ook meteen zelf aan de slag.

Les van een ervaren vakdocente

De cursus nagelstyling gelnagels (basis) wordt gegeven door een vakdocente met vele jaren ervaring en die al veel naam heeft gemaakt binnen de professionele nagelstyling branche. Doordat je docente nog steeds actief is binnen dit vakgebied kun je erop rekenen dat je de nieuwste technieken leert en veel praktische adviezen en tips meekrijgt. Je wordt op en top voorbereid op de actuele beroepspraktijk van nagelstyliste. 

Inhoud van de cursus nagelstyling gelnagels (basis):

  • Basiskennis nagelstyling en gelnagels
  • Voorbereiden natuurlijke nagels
  • Plaatsen gelnagels
  • Nagelverlengingen met tips
  • Nagelverlengingen met sjablonen
  • Bijwerken gelnagels
  • Verwijderen gelnagels

Beperkte inschrijvingen

Houd er rekening mee dat de inschrijvingen voor de cursus nagelstyling gelnagels (basis) steeds beperkt zijn. Op deze manier kan de Wellness Academie garanderen dat alle cursisten veel persoonlijke aandacht krijgen en ze het vak van nagelstyliste snel in de vingers hebben. Ben er daarom op tijd bij om je in te schrijven. De cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven.

Een carrière als nagelstyliste

Een carrière als nagelstyliste biedt aantrekkelijke toekomstperspectieven gezien steeds meer mensen kiezen voor het professioneel laten plaatsen van gelnagels. Na het volgen van deze cursus kun je meteen in de beroepspraktijk aan de slag bij nagelsalons of andere schoonheidsinstellingen. Nagelstyliste is ook een beroep dat je prima als zelfstandig ondernemer uit kunt oefenen. Hiervoor is wel voldoende kennis van bedrijfsbeheer vereist. De Wellness Academie kan je ook hiermee verder helpen. Bovendien kun je na deze basiscursus nog allerlei interessante vervolgcursussen volgen op het gebied van nagelstyling. Informeer ernaar bij de Wellness Academie. Meer weten?

Diploma

Ontvang een erkend diploma

Na afloop van de cursus ontvang je een erkend diploma.

Slagingskansen

De Wellness Academie test regelmatig de studenten op hun kennis gedurende de opleiding. Hierdoor slaagt de meerderheid bij hun eerste deelname aan het examen en staat de Wellness Academie bekend om haar hoog slagingspercentage. Mocht het toch niet lukken om in één keer te slagen, dan is dat geen probleem, je kunt namelijk ongelimiteerd deelnemen aan het examen.

Kosten

Kosten cursus nagelstyling gelnagels (basis)

Voor deze cursus hoef je zelf geen materialen aan te schaffen. Dit betekent dat je algauw tussen de € 200 en € 600 kunt besparen. Alle materialen de nodig zijn voor de cursus zijn op de Wellness Academie voorhanden. Je betaalt voor het gebruik hiervan slechts een kleine bijdrage van € 35. Na afloop mag je de materialen mee naar huis nemen. Je dient voor deze cursus wel een model mee te brengen waarop je tijdens de lessen kunt oefenen. Wil je weten wat de kosten zijn voor de cursus nagelstyling gelnagels (basis)?

Wellness Academie

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en...


Lees meer over Wellness Academie

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cursus nagelstyling gelnagels (basis) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Wellness Academie

Wellness Academie

Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.wellnessacademie.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cursus nagelstyling gelnagels (basis)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's