Cursussen & Trainingen
5,0 (1 Reviews)

Opleiding Schoonheidsspecialiste

Wellness Academie, In Amsterdam (+5 locations)
Tijdsduur
24 avonden of 16 dagen
Next course start
Meerdere malen per jaar (+5 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 avonden of 16 dagen
Next course start
Meerdere malen per jaar (+5 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Opleiding Schoonheidsspecialiste - Wellness Academie

Opleiding Schoonheidsspecialiste - Wellness Academie

Gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, massage, make-up, ontharing en pedicure behoren allemaal tot de vaardigheden van een schoonheidsspecialist(e), met als taak het uitvoeren van cosmetische en verzorgende handelingen met als doel het lichaam mooier te maken.

Middels de intensieve en versnelde opleiding van Wellness Academie kun je binnen 5 of 7 maanden het diploma Schoonheidsspecialist(e) behalen en het gereglementeerde beroep van Schoonheidsspecialist(e) uitvoeren.

Wil je als zelfstandige aan de slag? Dan is het een vereiste om het examen af te leggen bij de Centrale Examen-commissie op het einde van je opleiding. Slaag je voor dit examen, dan mag je het vestigingsattest in ontvangst nemen. Deze opleiding biedt dan ook een focus op dit examen.

De opleiding Schoonheidsspecialiste is te volgen in Amsterdam (NL), Rotterdam (NL), Hasselt (B), Zandhoven (B) en Melle (B). Een model meenemen is niet nodig aangezien je bij Wellness Academie op elkaar oefent zodat je als cursist zelf ondervind wat je leert!

Voor de klas staan échte vakspecialisten met jarenlange ervaring die je met plezier begeleiden en al je vragen beantwoorden over zelfstanding een eigen schoonheidsinsituut te runnen.

Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om je opleiding te combineren met een stage bij een nabij gelegen schoonheidsinstituut. Wellness Academie bezorgt je in dat geval de benodigde documenten.

Inhoud opleiding Schoonheidsspecialiste

Het praktisch lessenplan bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Make-up
  • Manicure
  • Massage
  • Pedicure
  • Waxing

Ook krijg je een les Lichaamspakkingen en een uitgebreide schriftelijke cursus die de zelfstudie ondersteunt van het theoretische gedeelte.

Lesmaterialen Schoonheidsspecialiste

Wellness Academie stelt al haar materialen en producten ter beschikking en deze kun je kosteloos tijdens de lessen gebruiken. Hierdoor bespaar je al meteen € 700 tot € 1000 door bij Wellness Academie je cursus te volgen! Tevens leer je materialen hygiënisch te reinigen en te onderhouden.

De lessen worden gegeven in een beperkte groep

Wellness Academie staat voor kwaliteit. Dit betekent een persoonlijke aanpak en begeleiding middels beperkte groepen zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt.

Aankomende startdata

5 verkrijgbaar

Meerdere malen per jaar

  • Default Event Type
  • Amsterdam
  • Nederlands

Meerdere malen per jaar

  • Default Event Type
  • Antwerpen
  • Nederlands

Meerdere malen per jaar

  • Default Event Type
  • Gent
  • Nederlands

Meerdere malen per jaar

  • Default Event Type
  • Hasselt
  • Nederlands

Meerdere malen per jaar

  • Default Event Type
  • Rotterdam

Diploma

Diploma Schoonheidsspecialiste

Na succesvolle afronding van het examen bij de Centrale Examencommissie of het TCI, ontvangt de student het vestigingsattest zodat deze zich kan vestigen als Schoonheidsspecialist(e).

Nederlandse cursisten

Voor de Nederlandse cursisten geldt dat zij zich na succesvolle afronding van de opleiding en examen kunnen aansluiten bij het ANBOS als erkend Schoonheidsspecialist(e).

Slagingskansen

Wellness Academie test regelmatig de studenten op hun kennis gedurende de opleiding. Hierdoor slaagt de meerderheid bij hun eerste deelname aan het examen en staat Wellness Academie bekend om haar hoog slagingspercentage. Mocht het toch niet lukken om in één keer te slagen is dat geen probleem, je kan namelijk ongelimiteerd deelnemen aan het examen.

Toelatingseisen

Schoonheidsspecialiste worden in Rotterdam? De Wellness Academie, hét opleidingsinstituut voor schoonheid en wellness, is nu ook in Rotterdam gevestigd! Volg hier een praktische, snelle en actuele schoonheidsspecialiste opleiding onder begeleiding van topdocenten. Toegankelijke theoretische kennis en veel praktijk staan garant voor een soepele overgang naar de beroepspraktijk. Leer om op professionele wijze verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen uit te voeren. Ook praktische tips voor salonbeheer komen aan bod. Binnen enkele maanden maak jij je intrede binnen de schoonheidsbranche als volleerd schoonheidsspecialiste. Deze opleiding laat jou en je toekomstige klanten stralen!

Kosten

Prijsspecificatie opleiding Schoonheidsspecialiste

Wilt u meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Schoonheidsspecialiste en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 1 reviews
Schrijf een beoordeling!
5/5
J. Landers
08 mei 2014

Tijdens de lessen genoeg tijd voor extra hulp of vragen of om nog eens iets te herhalen. Docent neemt echt de tijd!

Wellness Academie
Naritaweg 12
1043 BZ Amsterdam

Wellness Academie

Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness & Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en...

Lees meer over Wellness Academie