HBO Bachelor

Stage Stylist

Zeeman, In Alphen aan den Rijn
Tijdsduur
5 maanden
Tijdsduur
5 maanden
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Voor onze afdeling styling zijn wij op zoek naar een creatieve, commerciële en zelfstandige Stagiair(e) Styling per september 2017! (startdatum is flexibel en kan in overleg ook eerder of later)

Zeeman is een retail organisatie met meer dan 1.280 winkels in 7 verschillende Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Onze afdeling Inkoop zorgt er voor dat al deze filialen worden voorzien van een sterk en vitaal assortiment tegen scherpe prijzen. Voor bijna al deze artikelen verzorgen wij zelf de styling. De collecties voor verschillende productgroepen worden in teamverband ontwikkeld, waarbij iedere stylist een eigen pakketverantwoordelijkheid heeft.

JA, IK WIL SOLLICITEREN >>

Diploma

- Je volgt een HBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld Mode of Design
- Je bent 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar
- Je hebt kennis van Canvas, Photoshop en Illustrator
- Je bent creatief, communicatief vaardig en je hebt een hands-on mentaliteit
- Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

Toekomstperspectief

Zeeman biedt jou een afwisselende en uitdagende stageplek in een dynamische Europese organisatie. Je krijgt 20% personeelskorting en kan interessante werkervaring op doen in jouw vakgebied.

Toelatingseisen

Als Stagiair(e) Styling werk je mee op onze eigen Styling afdeling en doe je ervaring op door te leren van onze Stylisten. Je bent direct betrokken bij de afdeling en je mag bij verschillende productpakketten meekijken en meewerken. Je biedt ondersteuning bij het uitwerken van technische tekeningen, bij het ontwikkelen van graphics & dessins en bij het opzetten van kleurkaarten. Verder mag je meehelpen bij het maken van moodboards, bij het signalen en verzamelen van trends en bij het up to date houden van collectieoverzichten. Wij stimuleren initiatieven op de afdeling en wij geven jou de ruimte om mee te denken over nieuwe trends. Het is een hele diverse stage, waar je bij diverse productgroepen (zoals Kindermode, Lingerie en Wonen) het werkproces kan zien!

Kosten

Direct solliciteren op de stagevacature 'Stylist'? Klik hier.

Zeeman

Zeeman is een retail organisatie met meer dan 1.280 winkels in 7 verschillende Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Onze afdeling Inkoop zorgt er voor dat al deze filialen worden voorzien van een sterk en vitaal...

Lees meer over Zeeman