Welkom

Welkom bij de login voor klanten van Studentum.nlWelkom bij de login voor klanten van Studentum.nl!

Hier kunt u gemakkelijk veranderingen aanbrengen in de getoonde informatie op studentum.nl. De informatie, die u verandert, wordt opgedeeld in twee delen:

  1. Algemene informatie - contactgegevens, logotype, beschrijving, etc.
  2. Opleiding informatie - Informatie over een specifieke opleiding.

Belangrijke informatie over de update van uw informatie!

Het is belangrijk dat u onderstaande stappen volgt over hoe uw informatie gepresenteerd wordt op Studentum.nl. Als de stappen nog niet voldaan zijn, dan wordt uw informatie (tekst of foto('s)) wellicht bewerkt.

  • Maak alleen gebruik van Vet (Bold) om de naam van de school of onderwijsinstelling te markeren.
  • Externe links zijn niet toegestaan in de tekst.
  • Foto’s in de volgende afmetingen: 220 pixels x 150 pixels (standaardfoto) of anders MAXIMUM 500 pixels breed x MAXIMUM 250 pixels hoog (bannerfoto). Foto’s die niet aan deze afmetingen voldoen worden aangepast of gewist.
  • Logotypen in de volgende afmetingen: 200 pixels breed x 100 pixels hoog. Het formaat wordt automatisch aangepast tijdens het uploaden.
  • Als u de enter key gebruikt om een word-wrapping te maken dan creëert u automatisch een nieuw paragraaf. Als u graag een simple word-wrap wilt creëren voor de volgende zin, druk SHIFT tegelijk met Enter (SHIFT+Enter)
  • Schrijf in plaats van ‘We/Wij’ de naam van uw school. Dit is om uw school gemakkelijker terug te vinden in de web searches op Google.
  • Controleer altijd de informatie over de opleiding in een webbrowser en zorg ervoor dat de tekst en de foto’s bij elkaar passen zodat de presentatie wordt verbeterd.
  • Het is belangrijk dat alle pagina’s op Studentum.nl er hetzelfde uitzien en hetzelfde gevoel uitstralen. Bovendien is het belangrijk dat uw pagina’s op de juiste manier SEO bevorderlijk zijn. Daarom kan uw informatie, als dat nodig is, aangepast worden om de presentatie te verbeteren.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's

Inloggen
Nieuwsbrief
Mis niets en blijf op de hoogte van nieuws over opleidingen!