Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

E-mail marketing

Studentenwerving - E-mail marketing

Breng uw opleidingen onder de aandacht, wek interesse bij uw doelgroep en creëer een vraag naar uw opleidingen met E-mail Marketing.

Onze E-mail marketing service is speciaal toegespitst op onderwijs marketing. Bereik mensen die hebben aangegeven actief op zoek te zijn naar een opleiding.

Uw studentenwervingscampagne is niet compleet zonder een van de meest effectieve marketing tools. 

Effectieve en makkelijke e-mail marketing
Heeft u interesse in E-mail marketing? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Uw informatie is bij ons in goede handen. Wij zullen uw informatie nooit met anderen delen.

Onze contactpersonen zijn zeer pro-actief en doen alles om de resultaten van onze campagnes te verbeteren. Hun bruikbare adviezen zijn gericht op het perfectioneren van onze campagnes waardoor ze ons werk uit handen nemen. Kortom, het is prettig samenwerken met Studentum.”

Erik Weijschedé, Online Marketeer - HAS Hogeschool

HAS Hogeschool

Bereik meer dan 50.000 potentiële studenten die op het punt staan een studie te kiezen met onze maandelijkse nieuwsbrief. Dit is de perfecte manier om uw opleidingen extra onder de aandacht te brengen en meer traffic te genereren.

Bereik de gewenste doelgroep met een direct e-mail. Deze exclusieve op maat gemaakte campagne heeft als doel uw onderwijsinstelling en opleidingen te promoten. Dit is dé perfecte manier om niche markten, specifieke segmenten of studenten te bereiken.