Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Zwolle
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De wereld van de klassieke muziek is sterk in ontwikkeling. Andere stijlen en kunstvormen mengen zich steeds vaker met klassieke muziek, met andersoortige concerten tot gevolg.

Ook is er veel vraag naar musici die inzetbaar zijn in de binnen- en buitenschoolse educatie. De jongste generatie musici ziet vooral mogelijkheden en kansen in het werken in deze bredere setting, vaak vanuit een eigen praktijk. ArtEZ beweegt mee en biedt musici een interdisciplinaire aanpak met veel keuzeruimte en stimuleert het ontwikkelen van een ondernemende attitude.

Klassieke Muziek is een variant van de bachelor Muziek. Je kunt deze variant studeren in Zwolle. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Toelaatbare profielen

HAVO N&T HAVO N&G HAVO E&M HAVO C&M VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&M

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Diploma

B

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's