Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Enschede
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Muziek is een product geworden en artiesten worden gezien als merk. Als do it together muzikant ben je zelf aan zet, mede door de steeds kleinere rol van platenmaatschappijen.

Dit betekent dat je naast muzikaal talent moet beschikken over een ondernemende houding. De Popacademie vindt de blik op het werkveld belangrijk, al tijdens je studie wordt er onder meer gewerkt aan je eigen projecten en producties in samenwerking met de studie MediaMusic en de industrie. De academie levert hierdoor geen groentjes af, maar muzikanten met ervaring, een product en een relevant netwerk. Dat biedt jouw carrière een belangrijke voorsprong.

Popacademie is een variant van de bachelor Muziek. Je kunt deze variant studeren in Enschede. Meer info is te vinden op www.artez.nl

Toelaatbare profielen

HAVO N&T HAVO N&G HAVO E&M HAVO C&M VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&M

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLpaperbased580TOEFLcomputerbased237TOEFLinternetbased93

Diploma

B

ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts verzorgt voor ruim 3000 studenten een samenhangend aanbod van bachelor- en masteropleidingen in beeldende kunst, architectuur, mode, vormgeving, muziek, theater, creative writing, dans en kunsteducatie. Tegelijkertijd is ArtEZ een gespecialiseerde kennisinstelling, waarin lectoren theorie en praktijk...


Lees meer over ArtEZ University of the Arts

Contactgegevens ArtEZ University of the Arts

ArtEZ University of the Arts

Onderlangs 9
6812 CE ARNHEM


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's