Bedrijfskunde

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bedrijfskunde is de start van jouw veelzijdige carrière in het bedrijfsleven. Je werkt als adviseur, manager of projectleider. Maar altijd als bruggenbouwer. Tussen mensen, projecten en afdelingen.

Vanwege een nieuwe rage is een product in de webshop vaak uitverkocht. Jij maakt een plan voor een betere bevoorrading. De nieuwe drukpers bij een grote drukkerij staat vaak stil. Jij onderzoekt hoe dit komt en maakt een plan om de capaciteit optimaal te benutten. Medewerkers van een snel groeiend social media bureau hebben last van de hoge werkdruk. Doordat jij de manier van werken verandert krijgen ze meer lucht en ontstaat er ruimte voor nieuwe opdrachten.

Je bent ondernemend, nieuwsgierig en hebt lef. Je houdt van samenwerken en kunt goed luisteren. Durft verder te kijken dan je neus lang is. Je denkt voordat je doet. Met je kennis, creativiteit, kritische blik en doorzettingsvermogen help je bedrijven efficiënter en duurzamer te ondernemen. Jouw enthousiasme trekt mensen mee in de nieuwe koers.

Met deze opleiding krijg je kennis van de processen en de besturing van een organisatie. Je leert hoe organisaties kunnen inspelen op omgevingsfactoren en zelf kunnen veranderen. Verantwoord en duurzaam ondernemen zijn belangrijke thema's. Na de opleiding weet jij organisaties te veranderen en te verbeteren.

Ben je geslaagd, dan ben je Bachelor of Science (BSc).

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's