Commerciële Economie

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

In de marketinggerichte opleiding Commerciële Economie leer je luisteren naar de klant om op succesvolle wijze producten in de markt te zetten. Bijvoorbeeld via sociale media als Snapchat en Instagram

Apple wil een nieuwe iPhone op de markt brengen. Jij onderzoekt wat de behoeften zijn van de consument en stelt een marketingplan op. Je test het product bij de doelgroep en bepaalt het promotiemateriaal en de online marketingcampagne. Met jouw kennis zorg je ervoor dat de consument jouw product verkiest boven dat van de concurrent.

Je bent commercieel en innovatief. En je vindt het leuk om uit te rekenen hoeveel een marketingcampagne kost en oplevert. Vanuit jouw ondernemende houding en nieuwsgierigheid ga je op zoek naar trends en wil je weten hoe je een dienst of product succesvol op de markt brengt.

De opleiding Commerciële Economie is de basis voor een carrière in marketing of sales. Als marketeer ben je letterlijk van alle markten thuis. Je leert luisteren naar de klant en je weet hoe je jouw product of dienst onder de aandacht brengt. Je volgt les in consumentengedrag, sales, communicatie en online marketing.

Als je geslaagd bent mag je de titel Bachelor of Science voeren.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's