Commerciële Economie

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bij de opleiding Commerciële Economie leer je alles over marketing en sales. Je leert luisteren naar de klant om producten of diensten succesvol in de markt te zetten. Voor consumenten en bedrijven.

Het bedrijf waar je werkt wil een elektrische fiets voor jongeren op de markt brengen. Je onderzoekt de mogelijkheden binnen je bedrijf en vraagt jongeren wat zij belangrijk vinden aan een elektrische fiets. Met deze resultaten wordt de fiets ontwikkeld. Je begeleidt daarna de productintroductie. Je adviseert over de juiste prijs en de plaats waar je de fiets verkoopt. In de winkel of alleen via de webshop? Met een promotiecampagne via bijvoorbeeld social media bereik je de doelgroep.

Jij hebt een vlotte babbel en kunt jezelf presenteren. Je hebt lef en inlevingsvermogen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en nieuwsgierig naar trends. Je wilt weten waarom mensen een bepaald merk wel of niet kopen en hoe je klanten tevreden houdt. Je leert kritisch zijn en zelf op zoek te gaan naar antwoorden.

De opleiding Commerciële Economie is de basis voor een carrière in marketing of sales. Je lost met studiegenoten vraagstukken uit de praktijk op. Doet onderzoek naar kansen in de markt, rekent uit wat een marketingcampagne kost en oplevert en geeft advies over hoe je klanten ervan overtuigt producten te kopen. Als je geslaagd bent mag je de titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's