Human Resource Management

Avans Hogeschool
Samenvatting
Breda, Den Bosch
3 - 4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Hbo-opleiding Personeel en ArbeidHuman Resource Management op Avans Hogeschool!

Wil jij later met veel mensen samenwerken? Lijkt de baan HR adviseur jou misschien iets? Wat dacht je van de hbo-opleiding Human Resource Management? Avans Hogeschool biedt jou de opleiding voor een carrière in personeelszaken!

Hoe ziet de hbo-opleiding Human Resource Management uit?

Het eerste halfjaar van de hbo-opleiding Human Resource Management op Avans Hogeschool is hetzelfde voor de andere hbo-opleidingen: Accountancy, Bedrijfseconomie, Management, Economie en Recht. Iedereen start met twee economische blokken. Na een half jaar kun je nog van opleiding ruilen tussen de bovenstaande opleidingen. In het derde jaar ga je 30 weken stage lopen. Je maakt kennis met de praktijk en leer hoe je om moet gaan met organisatiebelangen en individuele belangen van de medewerkers. Tijdens je stage krijg je begeleiding van een contactpersoon van het stagebedrijf en een docent. In het vierde jaar begin je met een minor. Je kunt dan kiezen voor een verdiepende minor zoals: HR Advies of een van de diverse verbredende minoren zoals toegepaste psychologie en marketing. Het laatste jaar sluit je af met een afstudeeronderzoek.

Wat kun je worden na de hbo-opleiding Human Resource Management?

Nadat je afgestudeerd bent voor de hbo-opleiding Human Resource Management aan Avans Hogeschool kun je je vak uitoefenen bij bijvoorbeeld commerciële bedrijven, overheden en adviesbureaus. In de studie staat het beroep van personeelsfunctionaris en HR adviseur centraal. Toch zijn er meer mogelijkheden zoals:

  • organisatieadviseur
  • training & development Manager
  • loopbaanadviseur
  • outplacement consultant
  • compensation & benefitsmanager,
  • trainer bedrijfsopleidingen

Blijf op de hoogte!

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Terraza Hervenplein 2
5232 Den Bosch

 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's