HBO Bachelor

Informatica

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Spotify, Bol.com en online bankieren. Software is overal, in bedrijven en in ons privéleven. Bij de opleiding Informatica leer je de software hiervoor te ontwikkelen met de nieuwste technologieën.

Boodschappen doen via de website van Albert Heijn of een app voor de kortste route door de supermarkt. En daarna betalen met je smartphone. Er zijn steeds nieuwe technologische mogelijkheden en toepassingen. Voor jou als individuele gebruiker en voor grote organisaties. Software is niet meer uit ons leven weg te denken en softwareontwikkeling is een onmisbaar vakgebied.

Je wilt graag leren hoe je software ontwikkelt. Een leergierige en onderzoekende houding is daarbij noodzakelijk. Je kunt goed logisch redeneren en wilt beter worden in abstract denken. Daarnaast werk je graag samen, want het ontwikkelen van software doe je nooit alleen.

Je leert alles over de verschillende aspecten van softwareontwikkeling en automatiseringsprojecten. Je leert onderzoeken aan welke eisen de software moet voldoen, hoe je die eisen vertaalt naar een ontwerp en dat omzet in een computerprogramma. Natuurlijk vergeet je niet te testen of de software ook werkt.

Na de opleiding Informatica ben je Bachelor of Science. Je vindt snel een baan, want de arbeidsmarkt zit te springen om goede softwareontwikkelaars.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool