Integrale Veiligheidskunde

Avans Hogeschool
Samenvatting
Den Bosch
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Jij pakt na de opleiding Integrale Veiligheidskunde veiligheidsproblemen aan, weet passende maatregelen te treffen. Je zorgt ervoor dat mensen veilig kunnen wonen en werken en zich veilig voelen.

Bij een evenement komen duizenden bezoekers. Jij maakt het veiligheidsplan. Een bedrijf werkt met gevaarlijke stoffen. Jij bewaakt de veiligheid van medewerkers en de omgeving. Want veiligheid is overal belangrijk. Thuis. Bij het uitgaan. Op scholen, evenementen en festivals. Tijdens vakanties. En op het werk.

Jij stapt graag de wereld in van safety & security. Risico- en crisisbeheersing. Jij wilt dat mensen veilig wonen en werken. Je houdt van organiseren, regelen en coördineren. Je werkt zelfstandig, maar brengt ook graag partijen samen. Je zoekt en vindt passende oplossingen.

Je onderzoekt veiligheidsvraagstukken. Bekijkt deze van alle kanten. Juridisch, economisch, sociologisch en bestuurskundig. Je wordt de spin in het web. Die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt. Bij een grootschalige ramp. Maar vooral ook 'gewoon' in steden en buurten. Je leert op school en in de praktijk. Je leert omgaan met agressie. Met media in crisiscommunicatie. Traint je in security en onderzoekstechniek. En werkt straks voor bedrijfsleven, overheid of een maatschappelijke organisatie.

Na deze opleiding ben je Bachelor of Arts (BA).

Diploma

BA

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...


Lees meer over Avans Hogeschool

Contactgegevens Avans Hogeschool

Avans Hogeschool


 Bekijk telefoonnummer
www.avans.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's