HBO Bachelor

Mens en Techniek

Avans Hogeschool, In Breda
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij Mens en Techniek | Gezondheidszorgtechnologie leer je hoe je de gezondheidszorg van morgen kunt verbeteren. Later ga je aan de slag in een functie op het snijvlak van zorg, welzijn en technologie.

Als gezondheidszorgtechnoloog ben je van grote waarde voor zorgprofessionals, managers en ontwikkelaars. En de mensen waar je het uiteindelijk voor doet: cliënten, patiënten, zorgvragers en gebruikers. Als adviseur draag je bij aan de gezondheid van mensen en help je organisaties om zorgtechnologieën effectief in te zetten. Als ontwerper draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten of hulpmiddelen.

Jij hebt interesse in de gezondheidszorg en alle technologie daaromheen. Het welzijn van de mensen vind je erg belangrijk. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig en bruist van de ideeën. Het lijkt je leuk om nieuwe oplossingen te bedenken en samen te werken met anderen. Zo verbeter jij de zorg.

Gezondheidszorgtechnologie draagt bij aan gezond leven. Techniek vergroot bijvoorbeeld de zelfstandigheid van mensen met een beperking. En door bedrijfsprocessen te verbeteren, kunnen we meer patiënten helpen. De eerste 2 studiejaren ontwikkel je een brede kennisbasis. Daarna kies je de advies- of ontwerpkant. Als adviseur verbind je de werelden van zorg en techniek. Word je ontwerper, dan bedenk en ontwikkel je zorginnovaties.

Diploma

BEng

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool