HBO Associate degree

Ondernemerschap & Retail Management Associate degree

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
24 uur
Tijdsduur
24 uur

Over deze opleiding

Je start je eigen onderneming tijdens de tweejarige hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management. Wij bieden jou de tools om succesvol te ondernemen.

De tweejarige hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management (ORM) leidt op tot zelfstandig ondernemer. Als afgestudeerde ken je je weg in de dynamische off- en online marktomgeving. Je werkt als zelfstandige in het mkb, in een B2B- of in een B2C-omgeving.

Tijdens de opleiding start je je eigen onderneming. Je bouwt een netwerk op met andere ondernemers. Je spart met hen en met medestudenten. Je gebruikt de tools die wij aanbieden om succesvol te worden. Jouw ondernemende houding bepaalt het succes van je onderneming.

Van verkopen krijg je een kick, net als van productontwikkeling en het promoten van je eigen bedrijf. Het risico dat bij ondernemen hoort spreekt je juist aan. Want je wilt zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen succes. Je vindt het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor de samenleving door op een creatieve en duurzame manier te ondernemen.

Uniek aan deze opleiding is dat je je eigen onderneming start en dat je hier 2 jaar lang als project continu aan mag werken. Je deelt je ervaringen met medestudenten, mede-ondernemers en coaches. Na 2 jaar heb je naast je Ad-diploma ook een eigen onderneming. Zo gaat je opleiding naadloos over in je carrière.

Diploma

Ad
Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool