HBO Bachelor

Technische Informatica

Avans Hogeschool, In Den Bosch
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de opleiding Technische Informatica leer je creatieve, high-tech oplossingen te bedenken voor de apparaten van de toekomst. Jij wordt opgeleid als professional in deze Smart World.

Onze wereld wordt steeds intelligenter. Met zichtbare en onzichtbare apparaten die je leven aangenamer en interessanter maken. We gebruiken ze privé en in industriële omgevingen. Of je draagt ze bij je om in contact te blijven met anderen of voor ontspanning. De 4-jarige opleiding Technische Informatica focust op de Smart World en Smart Industry. Je krijgt er practica, instructies, workshops en projecten. Na jaar 1 kies je een richting.

Je bent bezig met de toekomst en zoekt altijd naar oplossingen. Je hebt een goed technisch inzicht, bent een doener en houdt ervan om te experimenteren. Vooral over digitale techniek, systematisch ontwerpen en software-ontwikkeling wil je alles weten.

Het eerste jaar ligt de focus op Smart Software, Smart Hardware en Smart Automation. De lessen volg je samen met studenten Elektrotechniek. Na dit jaar ga je verder met Smart Software. Je leert de toepassingen ervan en gaat programmeren. Je werkt vaak in projecten waardoor je leert plannen, communiceren en samenwerken. In het TECH-LAB werk je aan praktijkopdrachten. Hier kun je experimenteren met innovaties en leer je technische vaardigheden. Na je afstuderen heb je de titel Bachelor of Science.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief7969 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is uitgeroepen tot de beste hogeschool van Nederland! Avans heeft vestigingen in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Op Avans Hogeschool studeren 25.000 studenten. Avans biedt ongeveer 50 verschillende soorten opleidingen aan. Je kunt op deze hogeschool terecht voor associate degrees,...

Lees meer over Avans Hogeschool