Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ

Avondopleidingen SKO
Samenvatting
Vught
25 weken
   
MBO
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Hoe ziet de opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ eruit?

De opleiding MPZ bestaat uit 2 twee modules. In de maanden september tot met november volg je Basiskennis Loonadministratie BKL. Bij deze module leer je hoe je een eenvoudige administratie voert en wat de regels zijn op het gebied van sociale verzekeringen en arbeidsrecht. In januari begint de module Personeel, Organisatie en Communicatie. Hier komen zaken als personeelsplanning en werving en selectie aan bod. Na deze lessen heb je alle kennis in huis die een goede medewerker personeelszaken nodig heeft. Wil je nog meer leren? Dan kun je doorstromen naar de opleiding Personeelsconsulent of Praktijkdiploma Loonadministratie PDL.

Diploma

Diploma/h3>

Om als medewerker personeelszaken aan het werk te gaan, heb je natuurlijk wel een diploma nodig. Het diploma MPZ krijg je in handen als je slaagt voor drie verschillende examens: Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid, Loonadministratie en het examen Personeel, Organisatie en Communicatie.

Toekomstperspectief

Een afwisselende baan als medewerker personeelszaken

Goed en gemotiveerd personeel is de basis van elk bedrijf. En als medewerker personeelszaken ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. Maar je bent ook het aanspreekpunt voor mensen die er al langer werken. Je registreert onder andere het ziekteverzuim, regelt jubilea én je beantwoordt vragen over contracten en het salaris. Op de personeelsadministratie is dus geen dag hetzelfde.

Toelatingseisen

Ben jij geschikt voor de opleiding MPZ?

Het lesniveau is te vergelijken met een opleiding op mbo-niveau 3. Toch heb je voor de opleiding MPZ geen speciale vooropleiding nodig. Een goede inzet en veel enthousiasme is al genoeg. Zie jij jezelf wel werken op de personeelsadministratie? Zet dan vandaag de eerste stap en vraag meer informatie aan over deze studie van Avondopleidingen SKO!

Kosten

Voor de volledige deeltijdopleiding MPZ betaal je ongeveer €1100,- aan lesgeld. Daar komt nog zo'n €600,- bij voor boeken en examens. Bij Avondopleidingen SKO is het ook mogelijk om maar één van beide modules te volgen. Vanzelfsprekend zijn de kosten dan lager.

Avondopleidingen SKO

Wil jij je financiële kennis uitbreiden? Wil je een opleiding of cursus volgen naast je huidige baan? Of wil je graag een baan en daarvoor eerst een opleiding volgen? Wat dacht je van een opleiding bij Avondopleidingen SKO? Je kunt bij Avondopleidingen...


Lees meer over Avondopleidingen SKO

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO
Titus Brandsmalaan 1
5262 BS Vught

 Bekijk telefoonnummer
www.avondopleidingensko.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's