Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ

Avondopleidingen SKO, In Den Bosch
Tijdsduur
17 weken
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
17 weken
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hoe ziet de opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ eruit?

De opleiding MPZ bestaat uit 2 twee modules. In de maanden september tot met december volg je Basiskennis Loonadministratie BKL. Bij deze module leer je hoe je een eenvoudige loonadministratie voert en wat de regels zijn op het gebied van sociale verzekeringen en arbeidsrecht. In februari begint de module Personeel, Organisatie en Communicatie. Hier komen zaken als personeelsplanning en werving en selectie aan bod. Na deze lessen heb je alle kennis in huis die een goede medewerker personeelszaken nodig heeft. Wil je nog meer leren? Dan kun je doorstromen naar de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie PDL.

Diploma

Diploma

Om als medewerker personeelszaken aan het werk te gaan, heb je natuurlijk wel een diploma nodig. Het diploma MPZ krijg je in handen als je slaagt voor drie verschillende examens: Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid, Loonadministratie en het examen Personeel, Organisatie en Communicatie.

Toekomstperspectief

Een afwisselende baan als medewerker personeelszaken

Goed en gemotiveerd personeel is de basis van elk bedrijf. En als medewerker personeelszaken ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. Maar je bent ook het aanspreekpunt voor mensen die er al langer werken. Je registreert onder andere het ziekteverzuim, regelt jubilea én je beantwoordt vragen over contracten en het salaris. Op de personeelsadministratie is dus geen dag hetzelfde.

Toelatingseisen

Is de opleiding MPZ iets voor jou?

Het lesniveau is te vergelijken met een opleiding op mbo-niveau 3. Toch heb je voor de opleiding MPZ geen speciale vooropleiding nodig. Een goede inzet en veel enthousiasme is al genoeg. Zie jij jezelf wel werken op de personeelsadministratie? Zet dan vandaag de eerste stap en vraag meer informatie aan over deze studie van Avondopleidingen SKO!

Kosten

Kosten

De kosten (2023/2024) van de opleiding MPZ zijn als volgt.

Te betalen aan Avondopleidingen SKO:

  • Lesgeld: € 1.250,-
  • Lesmateriaal: € 180,-

Te betalen aan het examenbureau:

  • Examens: € 654,-

Bij Avondopleidingen SKO is het ook mogelijk om maar één van beide modules te volgen. Vanzelfsprekend zijn de kosten dan lager.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Avondopleidingen SKO
Avondopleidingen SKO
Titus Brandsmalaan 1
5262 BS Vught

Wil jij je financiële kennis uitbreiden? Wil je een opleiding of cursus volgen naast je huidige baan? Of wil je graag een baan en daarvoor eerst een opleiding volgen? Wat dacht je van een opleiding bij Avondopleidingen SKO? Je kunt bij Avondopleidingen...

Lees meer over Avondopleidingen SKO