HBO Master

Master in Risicomanagement

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

U draagt als adviseur of bedrijfseconoom bij aan risicobeheersing binnen uw organisatie. Een belangrijke taak die continuïteit en kwaliteit waarborgt.

U kent uw verantwoordelijkheid op dit vlak en wilt risicobeleid aanpakken met een onderbouwde, op maat gemaakte strategie. De masteropleiding Risicomanagement van De Haagse Hogeschool helpt u organisatierisico's op systematische wijze te beheersen.

== Theorie en praktijk ==
De Master Risicomanagement staat voor een theoretisch en praktisch meesterschap op applied science niveau. Uniek is de continue koppeling tussen praktijk en theorie. Thuisopdrachten voert u uit in relatie tot uw eigen werksituatie. Uw werkgever en uzelf hebben dus direct profijt van de investering. Uw organisatie krijgt door feedback van ervaren risicomanagers en docenten waardevolle, praktische adviezen.

== Resultaatgericht ==
In deze masteropleiding leert u situaties te analyseren en te reflecteren. U vertaalt verschillende theorieën feilloos naar uw beroepspraktijk. Bovendien bent u in staat zelf risicomanagementmodellen te ontwerpen. U leert gedegen te adviseren en bent zodoende een volwaardig gesprekspartner voor het management. Dankzij uw algemene managementvaardigheden bent u in staat structureel risicomanagement succesvol te implementeren en veranderingen in gang te zetten.

Diploma

M

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master in Risicomanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool