Samenvatting
Rotterdam
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De ideale basis voor een succesvolle carrière als ondernemer, manager of adviseur. Dit is jouw studie als jij een echte aanpakker bent, met een gezonde dosis zelfkennis en doorzettingsvermogen. Een bedrijf managen is topsport. Rotterdamse bedrijfskundigen beheersen deze tak van sport als geen ander. Zij weten ook dat succes keihard werken is. Ben jij ambitieus en wil je de wereld veroveren? Dan biedt Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam jou de vliegende start die je zoekt. Het programma is een pittige combinatie van marketing, logistiek, strategisch en financieel management. Deze studie is bij uitstek geschikt voor studenten die zowel binnen als buiten hun studie het nodige initiatief tonen. Je krijgt hier alle gelegenheid om te laten zien wat je waard bent. De faculteit waar je deze bachelor volgt, is de Rotterdam School of Management (RSM). Dé ideale omgeving om jouw (inter)nationale loopbaan te starten.

Vraag de gratis brochure aan

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief6600 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal geori├źnteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...


Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bedrijfskunde? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's